Ana sayfa Sosyal Medya Hilmi Cem İntepe hayranları yeni dizide yeni rolüne çok şaşıracak!

Hilmi Cem İntepe hayranları yeni dizide yeni rolüne çok şaşıracak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hilmi Cem İntepe yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Hayranlarının heyecanla beklediği Serhat karakteri ile Altın Kafes isimli atv dizisinde başrolde bulunan oyuncu, çok farklı bir karakteri canlandıracak.

Ters köşe olarak tarif edilebilecek bir rolde izleyeceğimiz Hilmi Cem İntepe, askerde yaşadığı patlama sonrası estetik olan ve hayatını kötü insanların peşine düşüp, kendisi de karanlığın içinde sıkışıp kalan Serhat karakteri ile şaşırtacak.

Onur ile Zeynep karakterlerinin hayat hikayesini anlatan dizide Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi dizinin iki ana karakterini oluşturuyor.

Hilmi Cem İntepe hayranları yeni dizide yeni rolüne çok şaşıracak! 7

Serhat rolünde ise Hilmi Cem İntepe, başrollerden birisi ve güçlü bir karakter ile hikayede etkili bir şekilde yerini alacak.

Gizemli ve geçmişi karanlık bir geçmişe sahip olan Serhat’ı canlandıran Hilmicem İntepe ise askerde geçirdiği bir patlama sebebiyle bir dizi estetik ameliyatla adeta başka birine dönüşmüş biri olarak izleyici ile buluşacak. Serhat, kötüleri yok etmek için çıktığı yolda kendisini de karanlık dünyada bırakacak.

Hayal Köseoğlu’nun canlandırdığı Ahu karakteri ile Serhat’ın ortak geçmişleri de diziye bir hayli renk katacak.

Altın Kafes isimli yeni dram dizisi 3 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak.