Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Necip Memili’nin kızıyla aşk pozu! Görkem Sevindik’in değişen imajı!

Necip Memili’nin kızıyla aşk pozu! Görkem Sevindik’in değişen imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Necip Memili, Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veriyor. Oyuncu, etkili bir performans ile dizinin sürükleyici isimleri arasında bulunuyor. En son Ramo dizisinde izlediğimiz Görkem Sevindik de Kırmızı Kamyon isimli yeni dizisine hazırlanıyor. İki ünlü oyuncu da instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ilgi gördü.

Necip Memili, kızı Asya ile pozlarına bir yenisini daha ekledi… Oyuncu, eşi Didem Dayıcıoğlu ve Kızı Asya’dan ayrılmak durumunda kaldığı anlardan hiç hoşlanmadığını geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ile dile getirmişti. Oyuncu, “Ben ne yapayım, bu kız ile burunlarımızı tokuşturmayı seviyoruz” notuyla baba-kız sevgisinin yansımasını takipçilerinin beğenisine sundu.

Necip Memili'nin kızıyla aşk pozu! Görkem Sevindik'in değişen imajı! 8

Ramo dizisinde Boz olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Görkem Sevindik ise, Söz dizisindeki Keşanlı karakteri de düşünüldüğünde son yıllarda farklı imajlarla hayranlarının karşısında oldu.

Yakın zaman içinde Kırmızı Kamyon isimli dizinin çekimlerine başlayacak olan oyuncu, hesabından yeni imajını paylaştı. Takipçiler bu paylaşıma binlerce beğeni bıraktı.

Necip Memili'nin kızıyla aşk pozu! Görkem Sevindik'in değişen imajı! 9