Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setinde Farah Zeynep Abdullah kimsenin beklemediğini yaptı!

Masumlar Apartmanı setinde Farah Zeynep Abdullah kimsenin beklemediğini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanıyor. Ekip yoğun bir tempoda her hafta yeni bölümü yetiştirmek için büyük bir çaba sergiliyor. Bu sezonun en başarılı projesi olduğu da yüksek  reyting oranları ile zaten net…

Dizide; Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile birlikte başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah, instagram hesabından ilgi gören bir paylaşımda bulundu. Dizinin setinden ekipçe bir selfi çeken ve bunu yayınlayan oyuncu, iklim değişikliği konusuna dikkat çeken önemli bir mesaj verdi.

Son yıllarda sıcaklık artışının birçok doğal olayı tetiklediği biliniyor. Farah Zeynep Abdullah da bu konuya dikkat çekti ve dizinin setinden tüm ekipçe bu çağrıya takipçilerin kulak vermesini istedi.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın ilgi gören, sosyal sorumluluk mesajı:

Merhaba, her Salı olduğu gibi @trt1 ‘de #MasumlarApartmanı var ve biz de setteyiz. Dizimizi çekerken kameralar, ışıklar, mekanlar gibi pek çok şeye ihtiyacımız var ama en önemlisi 1,5 derece!
Çünkü 1,5 derece hedefini tutturamazsak keyifle vakit geçirdiğimiz hiçbir şeyin tadı kalmayacak.

Ben de @aycaderinkarabulut ‘tan gelen daveti @masumlarapartmani ekibimiz ile birlikte kabul ediyorum. İklim eylemini desteklemek için sesimizi yükseltiyoruz. Atlantik Okyanusu üzerinde eş zamanlı birden fazla kasırga oluşmasından Avustralya’daki orman yangınlarına kadar, iklim değişikliği nedeniyle şiddetlenen afetler artıyor ve en sıcak yıl rekoru, neredeyse her yıl bir kez daha kırılıyor. 2015 Paris Anlaşması’nın beşinci yılında, küresel sıcaklık artışını 1,5°C ile sınırlı tutabilme şansımız azalıyor. Daha fazla bilgi için www.birbucukderece.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çünkü #İklimBiziz #Değişeceğiz
@undpturkiye @eudelegationturkey

Masumlar Apartmanı setinde Farah Zeynep Abdullah kimsenin beklemediğini yaptı! 7