Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bahar Şahin’in sahici gülüşü, Alina Boz’un seksi duruşu!

Bahar Şahin’in sahici gülüşü, Alina Boz’un seksi duruşu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından Alina Boz ve Bahar Şahin, sosyal medya paylaşımları ile de takipçilerinin yakın ilgisi ile karşılaşıyor. İkilinin her paylaşımına binlerce beğeni ve birçok da iltifat içerikli yorum bırakılıyor.

Elimi Bırakma dizisinin yanı sıra Aşk 101’deki performansı ile alkışlanan Alina Boz, bu sezon ise Maraşlı isimli yeni dizide Burak Deniz ile partner oldu. Çekimleri başlanan dizinin yakın zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Alina Boz hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarının dikkatini çekiyor. Oyuncu, marka yüzü olduğu firmanın ürünleri ile seksi bir poz verdi. Takipçileri, oyuncunun bu haline binlerce beğenide bulundu.

Bahar Şahin'in sahici gülüşü, Alina Boz'un seksi duruşu! 8

Bahar Şahin ise, 2014 yılından bu yana 6 yıllık oyunculuk serüveninde büyük bir yol kat etti. O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile çıkış yapan oyuncu, son olarak Zalim İstanbul’da Ceren olarak yıldızını parlatmıştı.

Bahar Şahin, bu sezon ise Kanal D ekranında yakında başlayacak olan İyi Aile Babası isimli dizide başrolde bulunuyor. Sosyal medyadan da yaptığı her paylaşım ile göz dolduran oyuncu,

“En sahici gülümsememle” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Bahar Şahin'in sahici gülüşü, Alina Boz'un seksi duruşu! 9