Ana sayfa Dizi Fragmanları Nedir 1 dolar meselesi! Yalnız Kurt dizisi Pandora’nın kutusunu açtı!

Nedir 1 dolar meselesi! Yalnız Kurt dizisi Pandora’nın kutusunu açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin hikayesi her geçen bölümde biraz daha hareketleniyor, biraz daha heyecan ve gerilim ortamı diziye hakim oluyor… Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın 2 yıldır üzerinde çalıştığı proje, Cuma akşamları atv ekranlarında yer almaya devam ediyor. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay başrolde buluştu. Murat Han ile Kürşat Alnıaçık ise iki önemli yan karakteri canlandırıyor.

Cuma akşamlarının birincisi olması beklenirken, 7’li reytinglerden 4’lü oranlara kadar gerileyen Yalnız Kurt dizisi büyük şaşkınlık yaşattı. Dizideki bu ciddi ilgi azalmasının nedeni ise hikayenin gerçek hayat ile izdüşümünü sağlama noktasında izleyicilerin yeterince konuya hakim olamaması olarak gösterilebilir.

Paralel devlet yapılanmasını anlatan ve FÖTÖ terör örgütünün Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetlere atıf yapan hikayesi ile Yalnız Kurt, yakın dönemin şifrelerini izleyicilere vermeyi amaçlıyor. Dizinin hikayesinin gidişatı birçok önemli olayın anlatılacağını gösterse de dizinin hayranları gerçek hayat ile dizideki olayları örtüştürme sorunu yaşadığı için hikayeye konsantre olmak da zorlaşıyor.

Nedir 1 dolar meselesi! Yalnız Kurt dizisi Pandora'nın kutusunu açtı! 7

İlk 6 bölümü yayınlanan ve şimdiye kadar da milyonlarca kişiyi etkileyen Yalnız Kurt dizisinin yedinci yeni bölümü aksiyon dolu olacak. Hasan Denizyaran’ın canlandırdığı Altay Kurtoğlu karakterinin bir hapishaneye düştüğü görüntüler dikkat çekerken, Menajerimi Ara dizisindeki Beren karakteri ile parlayan Yaprak Medine’nin canlandırdığı Mira karakteri ise dikkat çeken bir soru soruyor.

“Nedir bu bir dolar meselesi?” Aslında bu soru uzun süre Türkiye gündemini meşgul eden bir konuydu… FÖTÖ terör örgütü mensuplarında ortaya çıkan 1 dolarların bir sırrı olduğu belirtilmiş ve gizemli bir ortam oluşturulmuştu. Yalnız Kurt dizisinde de işte bu gizemli 1 dolar meselesine vurgu yapılacak.

Yalnız Kurt dizisinde heyecanın arttığını 11 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 7. bölüm fragmanında görebilirsiniz. Her hafta üzerine koyarak ilerleyen hikayenin temposundan izleyici memnun. Ancak düşen reytingler ve azalan ilginin nedenleri de iyi irdelenip mutlaka düzeltilmesi gerekiyor. Zira başladığı günden bu yana düşüş yaşayan reytinglerin verdiği bir mesaj var.