Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı reytinglerde üstünlüğü kabul ettirdi, Teşkilat artık çaresiz!

Yargı reytinglerde üstünlüğü kabul ettirdi, Teşkilat artık çaresiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları iki önemli dizinin reyting yarışı devam ederken, Yargı’nın üstünlüğünü artık kabul ettirdiğini söylemek lazım. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisi 6 Mart Pazar akşamı yayınlanan 23. bölümü ile birlikte yine tüm gruplarda birincilik elde etti.

Tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranların gerisinde kalan Yargı, AB ve ABC1’de ise 10’lu reytingler elde ederek yine müthiş bir iş başardı. Milyonları ekrana taşıyan Yargı dizisinin heyecanlı hikayesi, bulmaca gibi olaylar ve muhteşem oyunculuk performansları izleyicilerin hikayeye sıkı sıkıya sarılmasını sağlıyor.

Yargı dizisine birinciliği kaptıran ve hızlı bir düşüş dönemi yaşayan Teşkilat ise, 7’li oranlarda duraksadı… Bunun altına inmesi durumunda zaten rahatsızlık artacaktır. Ancak Teşkilat 37. bölümüyle de yine milyonlarca hayranının mest etmeyi başardı.

Dizinin artık birincilik noktasında pek bir iddiası kalmasa da tüm kişiler ve ABC1 gruplarında üçüncü olan Teşkilat, AB’de ise ikincilik elde etti. Survivor yarışmasının artık ikincilik noktasında pazar akşamı iyi çıkış yapması, Teşkilat’ın da sıralamada üçüncü duruma gerilemesine neden oldu.

13 Mart Pazar akşamı ise Yargı ve Teşkilat dizilerine atv’den bir rakip geliyor… Adı Sevgi isimli yeni dizinin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş bulunuyor. Bir öğretmenin çocuk yaşta evlendirilmek istenen öğrencilerine sahip çıkmasını hikayesini anlatan Adı Sevgi bakalım reyting tablosunda dengeleri değiştirebilecek mi?