Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Kardeşlerim dizisinin hiç bitmeyen en büyük şanssızlığı!

İşte Kardeşlerim dizisinin hiç bitmeyen en büyük şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle cumartesi akşamları buluşan Kardeşlerim dizisi ortaya koyduğu etkili hikaye ile sezonun en başarılı dizilerinden birisi oldu. Hem genç hem de tecrübeli oyuncuların bir araya geldiği dizi bugüne kadar birçok ödül de kazandı.

Bilal Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Recep Usta, Cihan Şimşek gibi genç oyuncuların rolleriyle öne çıktığı dizi, bu isimlere büyük bir kariyer fırsatı da yarattı. Bu yönüyle de Kardeşlerim dizisi genç oyuncuların sektöre kazandırılması bakımından çok etkili bir yapım oldu.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinin çok güçlü bir duruşu bulunuyor. TRT1 ekranında yayınlanan dizi ikinci sezonu ile de her hafta milyonları etkilemeye devam ediyor. Bu durum ise en çok da Kardeşlerim dizisinin başarısının gölgelenmesi anlamına geliyor.

Tüm kişiler kategorisinde rakibinin çok gerisinde kalan Kardeşlerim dizisi, diğer diziler düşünüldüğünde aslında çok iyi reytingler elde ediyor. Sadık bir izleyici kitlesi bulunmasıyla da Kardeşlerim öne çıkıyor ama reytinglerde hep ikinci sırada yer almak gibi bir şanssızlık da yaşıyor. Dizi, başka bir günde yayınlanmış olsa belki de birincilikler elde edebilecek bir noktada bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin bu şanssızlığına rağmen, her hafta milyonlarca hayranını ekrana taşıması, onlara duygusu yoğun bölümleri keyifle izletmesi gibi bir özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde de dizinin üçüncü sezonda da ekranda yer alması ihtimali güçleniyor…