Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese’nin Yusuf’u Şükrü Özyıldız’ın kaderini değiştiren olay!

Nefes Nefese’nin Yusuf’u Şükrü Özyıldız’ın kaderini değiştiren olay!

tarafından ker_def
Şu sıralarda Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Nefes Nefese dizisinde başrolde Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun ile birlikte Şükrü Özyıldız da bulunuyor.

16 Şubat 1988 İzmir doğumlu olan Özyıldız, ilk olarak 2011 yılında Derin Sular isimli dizide kariyerine başlamış, Uçurum dizisindeki Tolga karakteri ile tanınmıştı. Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar gibi iz bırakan dizilerde rol alan Özyıldız, şimdilerde ise Nefes Nefese dizisinde Yusuf karakterine hayat veriyor.

İzleyicilerin artık ekran karşısında şaşırmayı unuttuğunu söyleyen Özyıldız, “Seyirci, 10 dakika sonra karşısına gelecek sahneyi çok iyi biliyor. İnsanların da bunu sevdiğine dair tuhaf bir algı var. Nefes Nefese bu açıdan onları tatmin etti” ifadesini kullandı.

Şöhret olma hikayesini anlatan Özyıldız, Erasmus programı sayesinde hayatının değiştiğini belirtti.

Özyıldız’ın, oyunculuğa başlama hikayesi şöyle:

“Gittiğim bir Erasmus programı kaderimi değiştirdi, orada katıldığım oyunculuk workshop’u sayesinde açıldım. O dönem içimde ciddi değişimlerin sancısını yaşıyordum. Kendimle çok uğraşıyordum; “Ben kimim, nereye gidiyorum” diye sorguluyordum. Oyunculuk benim için bir insan bilimi. O yoldan gitmek kendime dair cevapları da bulabileceğimi düşündürdü.”

Nefes Nefese'nin Yusuf'u Şükrü Özyıldız'ın kaderini değiştiren olay! 7

“Şöhret dediğin algı büyük bir tuzak. O tuzağa düşersen yandın” diyen Özyıldız, “Ünlü oldum, artık tamamım düşüncesi sizi öldüren bir şey. Hiçbir zaman ‘tamam’ değilsin. Sanatçı dediğin, farkındalığını bırakmayan insandır” ifadesini kullandı.

“Yakışıklılık bana hiç bir şey ifade etmiyor” diyen ünlü oyuncu, “Dış görünüş sizin fark edilmenizi sağlar ama altı boşsa daha kötü bir düşüş getirir” dedi.