Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni sezon için en büyük dizi kozu ortaya çıktı!

Star TV’nin yeni sezon için en büyük dizi kozu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, geçen sezon tam 9 dizisinin veda etmesine engel olamamıştı. Yaz dönemi için Ada Masalı ve Kazara Aşk isimli dizileri ekrana süren kanalın elinde geçmişten gelen hiçbir yapım yok. Yeni sezon için iddialı bir hazırlık sürecinde olan Star TV’nin en önemli dizisi ise Suçlu isimli yapım olarak gözüküyor.

Star TV’de yayınlanmak üzere O3 Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizinin başrolünde Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Yaşları ve bugüne kadar ki tecrübeleri düşünüldüğünde aslında çok iyi bir dizi çifti seçimi olduğunu görebilirsiniz.

Erkan Petekkaya, geçen sezon Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakteri ile çok konuşuldu. Nehir Erdoğan ise Benim Adım Melek dizisinde çok başarılı 2 sezon geçirdi. İki ünlü ismin yeni sezonda buluşması bir hayli ilginç olacak.

Star TV'nin yeni sezon için en büyük dizi kozu ortaya çıktı! 7

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesinin yazılmasına devam ediliyor. Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın kaleme aldığı hikayenin detayları da çok merak ediliyor.

Star TV’nin aksiyon dolu yeni dizisi yeni sezonda kanalın en iddialı yapımı olarak öne çıkıyor… Erkan Petekkaya’nın emniyet amiri Ömer karakterine hayat vereceği dizide, Nehir Erdoğan ise Elif isimli bir televizyon programcısına hayat verecek.

Ömer ile Elif’in yolları bir cinayet davasıyla keşişecek. Elif, Sessiz Çığlık isimli bir program ile reyting rekorları kırmanın peşinde giderken, Ömer ise varlıklı bir ailenin oğlunun zanlı olarak yer aldığı bir cinayet davasını çözmek için zorluklarla mücadele edecek.