Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak’ın çok ünlü bir oyuncunun kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak’ın çok ünlü bir oyuncunun kızı olduğunu biliyor muydunuz?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Naz Çağla Irmak, son dönemlerde adını ön plana çıkarmayı başaran genç oyunculardan biri. Yetenekli oyuncu her ne kadar ilk oyunculuk denemesi olmasa da son günlerde Neslican Tay’ın hayatını anlatacak Demir Kadın Neslican filminde başrolünde yer alarak duyurdu. Peki Naz Çağla Irmak’ın annesinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

24 yaşındaki Naz Çağla Irmak, ekranlardaki kariyerine Bizim Evin Halleri dizisiyle başladı. Asıl çıkışını ise ATV’de yayınlanın Kırgın Çiçekler ile yaptı. Irmak, Tövbeler Olsun ve N Kuşağı dizilerinin yanı sıra Çakallarla Dans 5 filminde de rol aldı.

Naz Çağla Irmak aslında sanatçı bir aileden geliyor. Annesi çocukluğundan bu yana tiyatro oyunculuğu ve dublaj sanatçılığı yapan Hülya Gülşen Irmak. Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan Hülya Gülşen Irmak, Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinde Müjgan karakteriyle tanınmıştı. Bugüne kadar Bizim Evin Halleri, Galip Derviş, Çalıkuşu, Kırgın Çiçekler, Yüksek Sosyete gibi dizilerde rol alan Hülya Gülşen Irmak en son Maria ile Mustafa dizisindeki Feriha karakteriyle ekrana gelmişti.

Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak'ın çok ünlü bir oyuncunun kızı olduğunu biliyor muydunuz? 7

Naz Çağla Irmak ise yaz aylarında, başrolünde yer aldığı Demir Kadın Neslican isimli filmle gündeme geldi. Filmde kanser sebebiyle bir bacağını kaybeden, umudunu hiçbir zaman yitirmeyerek diğer hastalara ilham kaynağı olan ancak birkaç sene önce vefat eden Neslican Tay’ı canlandıran genç oyuncu rolü için saçlarını sıfıra vurdurmaktan da kaçınmamıştı.

Naz Çağla Irmak şimdi de tiyatro oyunu Romeo ve Juliet’te rol alacak. DasDas tarafından sahnelenecek oyunda başrolü Menajerimi Ara’nın Barış’ı Deniz Can Aktaş’la paylaşacak.
Irmak daha önce Dostoyevski’nin tiyatro sahnesine uyarlanan Batının Sonu isimli oyununda oynamıştı.