Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Aaahh Belinda filminin çekimini şampanya patlatarak kutladı!

Neslihan Atagül, Aaahh Belinda filminin çekimini şampanya patlatarak kutladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Aaahh Belinda’nın yeniden çekimi olan aynı adlı filmde başrolleri Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu paylaşıyor. Filmin bir süredir devam eden çekimleri nihayet tamamlandı. Neslihan Atagül çekimlerin sona ermesini şampanya patlatarak kutladı.

En son rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kaldıktan sonra setlere uzun bir ara veren Neslihan Atagül bu kez bir filme setlere geri döndü. Atagül’ün başrolünü Serkan Çayoğlu ile paylaştığı ve çekimleri yaklaşık bir ay önce başlayan Aaahh Belinda filminde set bölümü sona erdi.

Neslihan Atagül Aaahh Belinda’nın çekimlerinin sona erdiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Atagü paylaşımında şöyle yazdı: “Aaahh Belinda! Beni destekleyen tüm ekibe, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Harikaydınız…”

Bu arada Twitter’da Neslihan Atagül’ün setin sona ermesini şampanyayla kutladığı görüntüler de paylaşıldı. Bir setin daha sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğu anlaşılan Atagül, görüntülerde koşarak şampanya patlatıyor ve set arkadaşlarının üzerine püskürtüyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Aaahh Belinda, Netflix’te yayınlanacak. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın üstlendiği, senaryosu Barış Pirhasan’a ait Aaahh Belinda filmi Altın Portakal Film Festivali’nde ödül kazanmıştı. Oldukça ilginç bir konuya sahip olan filmin hikayesi şöyleydi:

Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Serap, çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.