Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Ah Belinda filminin çekimlerini tamamladı!

Neslihan Atagül, Ah Belinda filminin çekimlerini tamamladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Neslihan Atagül, Burak Özçivit ile başrolde yer aldığı Kara Sevda dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

En son Aralık 2019’da Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı adlı dizide ‘Nare’ karakterini canlandıran oyuncu, birinci sezonun sonunda sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sağlığına kavuşan Neslihan Atagül çok özel bir proje ile setlere geri döndü. Oyuncunun yeni projesi, Netflix için OGM Pictures tarafından yeniden çekilen Türk sinemasının unutulmaz filmi Ah Belinda oldu.

Neslihan Atagül, Ah Belinda filminin çekimlerini tamamladı! 8

Filmin çekimlerini tamamlayan oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Ünlü oyuncu paylaşımında, “Aaahh Belinda! Beni destekleyen tüm ekibe, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Harikaydınız!’ ifadelerini kullandı.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı filmin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, senaryosunu Hakan Bonomo yazdı.

Neslihan Atagül, Ah Belinda filminin çekimlerini tamamladı! 9

Müjde Ar’ın unutulmaz Yeşilçam yapımı Ah Belinda’nın remake’i olan olan filmin kadrosunda Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’na Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam eşlik ediyor.

Neslihan Atagül aynı zamanda, eşi Kadir Doğulu ile başrolünü paylaştığı Gecenin Ucunda isimli dizi için de hazırlıklarını sürdürüyor. Yakında sete çıkacak dizinin eylül ayında ekranlara gelmesi planlanıyor.