Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, dizi seçimi konusunda stratejik bir karar verdi!

Neslihan Atagül, dizi seçimi konusunda stratejik bir karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra bir projede yer almadı… Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanması nedeniyle, Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonunun ortasında ayrılmak zorunda kalan oyuncu, 1 yıldır setlerden uzakta bulunuyor.

Neslihan Atagül’e birçok teklif yapıldı. Bu süreçte birbiri ardına yapımcıların kapısını çaldığı oyuncu, bu projeleri kabul etmedi. Ancak Neslihan Atagül, TMC Film tarafından yapılan teklifi kabul etti. Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film’in teklifi Gecenin Ucunda isimli yeni dizi projesi içindi.

Neslihan Atagül’ün başrol kadın oyuncusu olacağı netleşen proje, Eylül ayında Star TV ekranında yayınlanacak. Uzun bir hazırlık dönemi için vakit var ve Neslihan Atagül de yeni rolü Macide’ye hazırlanmaya başladı.

TMC Film’in dizi için yaptığı kutlamaya katılan Neslihan Atagül, verdiği poz ile hayranlarına yeni projesini de resmen müjdelemiş oldu. Pastanın üzerinde iki yapım firmasının da ismi yazıyor. TMC’nin sahibi Erol Avcı, Alim Yapım ise Kadir Doğulu’nun firması.

Neslihan Atagül, dizi seçimi konusunda stratejik bir karar verdi! 7

Ancak bir başka detay daha ortaya çıktı. Aslında TMC Film’in yapım ortaklarından birisinin de Alim Yapım olduğu anlaşıldı. Yani Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu yapım firmasının da ortaklığındaki bir projeyi kabul etmişti.

Bu durum da gösteriyor ki ünlü çift artık sadece ekran önünde değil, yapımcı olarak ekranın arkasında da adımlar atacak. Neslihan Atagül’ün Gecenin Ucunda dizisinin başrolünü kabul etmesi aslında önemli bir mesaj veriyor.

Kadir Doğulu’nun da bundan sonra hem kendisinin hem de eşinin yer alacağı projelere ortak olması gibi bir yaklaşım yaşanabilir. Yani ünlü çift hem ekran önünde projenin başrolünde yer alırken, ayrıca yapımcı olarak da katkı sunacak. Bu durum çiftin yeni ibr iş stratejisi de olabilir. Bunu ilerleyen dönemde daha rahat görebiliriz.