Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, Fahriye Evcen’e zeytin dalı uzattı! Bakalım karşılık gelecek mi?

Neslihan Atagül, Fahriye Evcen’e zeytin dalı uzattı! Bakalım karşılık gelecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bir döneme damgasını vuran Kara Sevda dizisi, ülkemizde 2015-2017 yılları arasında ekranı süslemişti.

Dizinin etkisi ise şu aralar yurt dışında birçok ülkede devam ediyor. Tam bir Kara Sevda fenomenliği yaşayan Güney Amerika ülkelerinde, Neslihan Atagül ve Burak Özçivit adeta bir Hollywood starı konumunda.

İki ünlü ismi buluşturan Kara Sevda dizisinin yayınlandığı günlerde ise Kadir Doğulu ile Burak Özçivit arasında yaşanan bir ağız dalaşı çiftlerin arasının açılmasına sebep olmuştu.

Fahriye Evcen ile Neslihan Atagül’ün çok etkilendiği bu sürtüşme, o dönemde medyada gündem olmuştu. Sonrasında Neslihan Atagül, Fahriye Evcen’in nişanlandığı zaman arayarak aradaki buzların erimesini sağlamıştı.

Atagül’den son dönemde doğum kiloları nedeniyle eleştiriler alan Fahriye Evcen’e bir destek daha geldi.

Ünlü oyuncu, “Arkadaşlar hayat bu. Bunlar normal şeyler. İnsanların üzerine bu kadar gitmeye gerek yok” diyerek Fahriye Evcen’e destek verdi.

Neslihan Atagül, eski partneri Burak Özçivit’e de zeytin dalı uzattı. Kara Sedva dizisi döneminde birbirlerini görmeye tahammül bile edemedikleri yazılıp çizilen eski partnerler yıllar sonra yeniden dayanışma içinde…

Neslihan Atagül, Özçivit’in baba olmasıyla ilgili olarak, “Allah mutlu mesut etsin. Sağlıklı, neşeli ve uzun ömürleri olsun” diyerek zeytin dalı uzattı.

Bakalım, Fahriye Evcen -Burak Özçivit çiftinden Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çiftine bir jest gidecek mi?

Neslihan Atagül, Fahriye Evcen'e zeytin dalı uzattı! Bakalım karşılık gelecek mi? 7

Burak Özçivit ile Kadir Doğulu arasında ne yaşanmıştı?

Burak Özçivit, partneriyle çekimlere başladığı sıralar dizinin tanıtımı için basına açıklamalar da bulunmuştu. Burak Özçivit, Neslihan Atagül’le oynayacağı romantik aşk sahnelerinin Fahriye Evcen’le ilişkisinde sorun yaratmayacağını belirterek şu sözleri söylemişti: “Fahriye’yle birbirimize güvenimiz tam. Hem zaten Neslihan’ın sevgilisi Kadir Doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz…”

Fakat bu açıklama Kadir Doğulu’nun hoşuna gitmemişti. Kadir Doğulu, Twitter hesabından “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diye tweet atarak, Burak Özçivit’in her kadının kendisine aşık olma potansiyeli taşıdığı fikriyle yaşadığını ima etmişti.