Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül küvet pozuyla sosyal medyayı salladı!..

Neslihan Atagül küvet pozuyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşen Fashion Trust Arabia Ödül Töreni’ne katılmak üzere ülkeye gitti.

Star TV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye başladığı Gecenin Ucunda dizisinde eşi Kadir Doğulu ile birlikte başrolde yer alan Neslihan Atagül Doğulu, rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle yurt dışında oldukça seviliyor ve geniş bir hayran kitlesine sahip.

Ünlü oyuncu, Fashion Trust Arabia ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği iş birliği ile bu yıl misafir ülke olarak seçilen Türkiye’yi temsilen Fashion Trust Arabia Ödül Töreni’ne katıldı.

Güzel oyuncu törende Dice Kayek tasarım elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Atagül, sosyal medyada yayınladığı küvet pozuyla da gündem oldu

Neslihan Atagül küvet pozuyla sosyal medyayı salladı!.. 8

Ünlü oyuncu, son yıllarda dünya moda sahnesinde adından söz ettiren ülkelerden genç tasarımcılara destek olmak amacı ile yaratılan misafir ülke kategorisinde tasarımlarını sergileyecek dört yetenekli Türk tasarımcı arasından kazanan isme ödülünü takdim etmek üzere Onur Konuğu olarak gittiği Doha’da şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Neslihan Atagül küvet pozuyla sosyal medyayı salladı!.. 9

Gecenin Ucunda dizisinde Kadir Doğulu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu ve Levent Özdilek gibi isimlerle birlikte rol alan Neslihan Atagül, kırmızı halının yıldızı oldu.