Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül o haberi aldığında neşelendi, duygulandı, çok mutlu oldu!

Neslihan Atagül o haberi aldığında neşelendi, duygulandı, çok mutlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Sevda dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk sonrasında dizinin yurt dışı satışlarının da etkisiyle dünyanın farklı bölgelerinde geniş kitlelere ismini duyuran Neslihan Atagül, yeni sezonda Engin Akyürek ile birlikte Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alacak.Ülkemizde olduğu kadar yurt dışındaki farklı ülkelerdeki dizi hayranları da bu yapımı heyecanla bekliyor.

Zaten dizinin yurt dışına satışına yönelik girişimlerde de ilerleme kaydedildi. Neslihan Atagül’ün yeniden ekrana dönüşünü kutlayan hayranları, ünlü oyuncuya sevgilerini farklı yollarla da gösteriyor.

20 Ağustos’ta yeni yaşını kutlayan oyuncunun hayranları çok önemli bir eğitim hediyesi verdi.

Atagül hayranları, ünlü oyuncunun doğum günü nedeniyle 2 özel eğitim sınıfını donatacak kadar bağışı topladı.

Atagül bu haberi alınca çok neşelendiğini, duygulandığını ve memnun olduğunu belirtiyor.

Bir oyuncuya yapılabilecek en güzel hediyelerden birisini Neslihan Atagül aldı.

İşte ünlü oyuncunun konuyla ilgili paylaşımı:

Öğrendiğimde çok neşelendiğim, duygulandığım ve memnun olduğum bir haberi sizlerle paylaşmak ve teşekkür etmek isterim. Bana doğum günü hediyesi olarak yapılan bağışlar ile Tohum Otizm Vakfı’nın ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak yürüttüğü projede tüm Türkiye çapında eğitim materyali ve donanım eksiği bulunan özel eğitim sınıflarından birinin donatılması için gereken miktar çok hızlı bir sürede toplanmış.
Neredeyse iki sınıf açılacak kadar bağış toplanmış sizlerin sayesinde. Ne güzel bir doğum günü hediyesi! Anlamı çok büyük. Devamının gelmesini ümid ederim…Teşekkür ederim…Gönlümüz,sevgimiz bir. İyi ki varsınız! ? ?? ?

Neslihan Atagül o haberi aldığında neşelendi, duygulandı, çok mutlu oldu! 7