Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Hande Soral’ın doğa tutkusu, Ahsen Eroğlu’nun seksi çıkışı!

Neslihan Atagül ve Hande Soral’ın doğa tutkusu, Ahsen Eroğlu’nun seksi çıkışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü kadın oyuncular instagram hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu seksiliğini sergiledi… Neslihan Atagül ile Hande Soral ise doğanın güzelliklerini ortaya koydu…

Menajerimi Ara dizisindeki başarılı performansı ile adından konuşturan Ahsen Eroğlu, enerjik kişiliğiyle de hayranları tarafından ilgi ile takip ediliyor. Oyuncu, bu sefer ise seksi bir pozunu yayınlayarak bu konuda da iddialı olduğunu gösterdi. Kırmızılar içindeki oyuncu, binlerce beğeni topladı ve hayranlarından “Bu kadar güzel olma” diye iltifatlar aldı.

Neslihan Atagül ve Hande Soral'ın doğa tutkusu, Ahsen Eroğlu'nun seksi çıkışı! 15

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül ise eşi Kadir Doğulu gibi tam bir doğa tutkunu. Fırsat buldukça zamanını doğanın içinde geçirmeyi tercih eden Atagül, instagram hesabından köpeği ile gezinti yaptığı anlardan bir fotoğraf yayınladı. “Doğada olmak doğamda var” diye yazan ünlü oyuncu hayranlarından birçok iltifat aldı.

Neslihan Atagül ve Hande Soral'ın doğa tutkusu, Ahsen Eroğlu'nun seksi çıkışı! 16

Bir Zamanlar Çukurova karakterine Ümit karakteri ile katılan Hande Soral ise sette çalışmalara başladı ve yakında ekranda yeni rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Hande Soral da instagram hesabından doğanın güzelliklerini sergiledi. Keçilerle fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Neysek oyuz” diye de mesaj bıraktı. Oyuncunun eşi İsmail Demirci, efsane bir paylaşım olduğunu belirtip kalp bıraktı.

Neslihan Atagül ve Hande Soral'ın doğa tutkusu, Ahsen Eroğlu'nun seksi çıkışı! 17