Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’den dürbünlü mesaj! Sefirin Kızı yeni sezonuna ilginç gönderme!

Neslihan Atagül’den dürbünlü mesaj! Sefirin Kızı yeni sezonuna ilginç gönderme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Sefirin Kızı, pazartesi akşamlarının dikkat çeken yapımları arasına girmeyi başardı. Dizinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, geçtiğimiz sezon stoklu gidildiği ve çekimlerinin de bu nedenle henüz başlamadığı ortaya çıktı.

Elde 4 bölümün olması nedeniyle Eylül sezonuna erken giren dizi, 7 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak. Çekimleri ise kısa bir süre içinde başlayacak. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor.

Yayınlanan son tanıtımda dizinin yayın tarihi de açıklandı. İzleyici, yeni sezonda yeni sürprizlerle karşılaşacak. Nare karakteriyle büyük beğeni toplayan Neslihan Atagül, izleyicilere bir sürpriz yaparak sosyal medya hesabından heyecanı arttıran bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu, elinde bir dürbünle çekilen fotoğrafını instagram hesabının story bölümünden paylaşarak “Yeni sezona bakıyorum” notunu düştü. Oyuncu gülümseten bu paylaşımıyla birlikte takipçilerini de sevindirdi.

Neslihan Atagül'den dürbünlü mesaj! Sefirin Kızı yeni sezonuna ilginç gönderme! 7

Bu arada yeni sezonda Sefirin Kızı’nı yine güçlü rakipleri bekliyor olacak. Fox TV’de aynı akşam Yasak Elma dizisi yayınlanıyor ve onun da ilk bölümü 7 Eylül Pazartesi yayınlanacak. Show TV’de ise yine güçlü bir rakibi var dizinin:  Çukur… Her iki dizinin de yeni sezonu büyük iddialarla geliyor. Yayınlanan tanıtımlarla da meraklar artıyor. Görünen o ki bu sezon yine pazartesi akşamları bu 3 dizi için çok çetin ve sert geçecek!