Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı…

Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı…

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine yeni bir isim daha katıldı. Salı akşamları ekrana gelen dizi, 2. bölümle birlikte izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Netflix’te yayınlanan ve Fransız dizisi olan Call My Agent’ın yerli uyarlaması Menajerimi Ara, oyuncularıyla olduğu kadar konuk oyuncularıyla da dikkat çekmekte.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman ve Deniz Can Aktaş’ın başrolünde oynadıkları dizi, maceralı ve heyecanlı iki haftayı geride bıraktı. İlk bölümün konuğu Tuba Büyüküstün’dü. İkinci bölümde ise Nebahat Çehre ve Nükhet Duru, diziye renk kattı.

Oyuncuların ve menajerlerin hayatlarını gerçekçi ama bir o kadar da eğlenceli bir dille anlatan Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ 2.bölümüyle reytinglerde en çok izlenen dizi oldu. Dizinin üçüncü bölümünde ise Çağatay Ulusoy konuk oyuncu olacak.

Bu arada diziye yeni bir ismin katıldığı da öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Erol Ozan Ayhan da diziye yeni katılan isim oldu. Nejat isimli bir karakteri oynayacak olan Ayhan, en son Jet Sosyete dizisinde ve sonrasında da Cinayet Süsü isimli sinema filminde rol almıştı.

Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı... 7

3. bölümde neler olacak?

3.bölüm tanıtımında seyirciye bu kez Çağatay Ulusoy sürprizi geldi. Tanıtımın sonunda ortaya çıkan Ulusoy, dizinin yeni bölümünde Fransız ortaklı bir filme başlama eşiğindeyken kendini yılda birkaç kez inzivaya çekildiği ve yerini kimsenin bilmediği kulübesine kapatacak.

Bu durum menajeri Feris’e (Canan Ergüder) ve asistanı Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) zor anlar yaşatacak. Ortadan kaybolan ve bir türlü ulaşılamayan ünlü ismi bulmak için Dicle’nin verdiği çabaları izleyeceğimiz bölümde Çağatay Ulusoy, şöhrete bir anda kavuşan Barış’a (Deniz Can Aktaş) içinde bulunduğu sektörle ilgili altın niteliğinde tavsiyeler verecek.