Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ü hayranlarına kavuşturacak Gecenin Ucunda’dan beklenen haber geldi!

Neslihan Atagül’ü hayranlarına kavuşturacak Gecenin Ucunda’dan beklenen haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül hayranları bugünlerde ayrı bir heyecanlı. Çünkü Sefirin Kızı’ndan bu yana ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu çok yakında hayranlarıyla buluşacak. Hem de Fatih Harbiye’deki partneri ve gerçek hayattaki eşi Kadir Doğulu’yla birlikte.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, partner olarak çok sevildikleri Fatih Harbiye dizisinden dokuz yıl sonra bu kez Kanal D’de yayınlanacak GeceninUcunda dizisiyle yeniden bir araya geliyor. Çalışmalarına çok önceden başlanan diziden en sonunda beklenen haber geldi. Önümüzdeki sezon izleyiciyle buluşacak dizi için ekip çekimlere başladı.

Neslihan Atagül en son iki yıl önce Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak ilerleyen bölümlerinde rahatsızlanınca diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Atagül uzun bir süre setlere ara verdikten sonra birkaç ay önce Ah Belinda filmi için yeniden kamera karşısına geçmişti.

Kadir Doğulu da geçen yaz Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak dizinin reytingleri çok düşük olunca ömrü de kısa sürmüştü. Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi’nin sona ermesinden sonra ilk kez Gecenin Ucunda için kamera karşısına geçiyor.

Gecenin Ucunda’da Neslihan Atagül, Macine karakterine hayat veriyor. Macide’nin kızıyla yaşadığı sıkıntılı hayatı ve aşka olan inancını yitirmesi ile birlikte Kazım’ın karşısına çıkması ile başlayan aşk hikayesi anlatılıyor dizide. Kazım karakterine de Kadir Doğulu hayat veriyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun aynı zamanda yapımcısı olduğu Gecenin Ucunda dizisinde Macide’nin annesini usta oyuncu Zuhal Olcay canlandıracak. Dizide ayrıca Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Bertan Asslani, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Aykut gibi başarılı isimler de rol alıyor.