Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Mert Yazıcıoğlu meslektaşı Kerem Bürsin’e meydan okudu!..

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu meslektaşı Kerem Bürsin’e meydan okudu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı projelerdeki performansı ile büyük beğeni topluyor.

Oyuncu son günlerde esprili sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Mert Yazıcıoğlu son instagram paylaşımında bu defa meslektaşı oyuncu Kerem Bürsin’e meydan okudu.

Spor salonundan bir fotoğrafını instagram hesabının story kısmında yayınlayan yakışıklı oyuncu paylaşımına, ‘Tek rakibim Kerem Bürsin’ notunu düştü.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu meslektaşı Kerem Bürsin'e meydan okudu!.. 8

Sosyal medyada sık sık spor yaptığı anlardan görüntüleri paylaşan ve çoğu zaman kaslı vücuduyla gündem olan oyuncu Kerem Bürsin, meslektaşının paylaşımına kayıtsız kalmadı, fotoğrafı kendi hesabında da yayınladı.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu meslektaşı Kerem Bürsin'e meydan okudu!.. 9

Mert Yazıcıoğlu’da kaslı ve fit görüntüsü ile Kerem Bürsin’i aratmadı. Ekranların aranılan iki yakışıklı oyuncusunun sosyal medyadaki bu esprili paylaşımları hayranlarını da mest etti.

Aynı zamanda esprili kişiliği ile de bilinen Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde de  sosyal medyada adeta dalga konusu olan bir durumu tiye alarak durumu esprili bir şekilde kendine yönlendirmişti.

Bir market zincirinin kataloğuna eklenen bir psikolog görseli ve seans ücretinin 199,99 TL olduğu şeklindeki paylaşım oyuncuyu harekete geçirmişti. Bu paylaşımın kısa süre sonra photoshop ile yapıldığı ve indirim kataloğuna eklendiği ortaya çıktı. Mert Yazıcıoğlu da bu paylaşımlara ek olarak kendi fotoğrafını indirim kataloğuna koyarak ‘Oyuncu, son fırsat, sınırlı stok’ notunu düştü.