Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi bitti geriye aşk mı kaldı? Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı arasında neler oluyor?

Gizli Saklı dizisi bitti geriye aşk mı kaldı? Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı arasında neler oluyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin yaz sezonunda ekranlara getirdiği Gizli Saklı adlı dizide ekranların sevilen iki genç ismi partner oldu. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı buluşturan dizi büyük beklentilerle başlamıştı.

Yaz sezonunda alışılagelen romantik komedilerden farklı bir yanının olması da yapımın daha çok izleneceği ihtimalini taşıyordu. İki gizli ajanın başlarından geçen olayların komik bir dille anlatıldığı Gizli Saklı dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve geçtiğimiz haftalarda final yaptı!

Dizinin final haberinin ardından Gizli Saklı dizisinin partnerleri ile ilgili magazin basınında bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı.

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre dizi aşkı gerçek oldu. Güzel oyuncu Sinem Ünsal, gönlünü Gizli Saklı dizisindeki rol arkadaşı Halit Özgür Sarı’ya kaptırdı.

Gizli Saklı dizisi bitti geriye aşk mı kaldı? Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı arasında neler oluyor? 7

İlişkilerini gizlilik içinde yürüten çift, tatil için Belgrad’a gitti. Geçtiğimiz ay 4 yıllık oyuncu sevgilisi Kıvanç Kılınç ile yollarını ayrılan Sinem Ünsal ile rol arkadaşı Halit Özgür Sarı dizinin final yapmasıyla Belgrad’a gitti. Gazetenin haberine göre, çiftin ilişkisi hayranlarıyla çektirdikleri bir fotoğrafla belgelenmiş oldu.

Sinem Ünsal, Gizli Saklı dizisinin ardından yaptığı veda paylaşımıyla da dikkat çekmişti. Oyuncu sosyal medyada yayınladığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı; “Gizli Saklı kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ki değdin hayatıma. Hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Haaa bi de; seni çok sevdim Naz’ım.”