Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Kılıç karakteri tüm dengeleri değiştirdi!

Üç Kuruş dizisinde Kılıç karakteri tüm dengeleri değiştirdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar verdiklerini açıkladığı tanıtımda düğün hazırlıkları hızla başlıyor.

Kılıç ile Çetin’in sert kavgası, yüksek gerilimli anlara sahne olurken Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı yükseltiyor. Kartal, Efe ve Kılıç arasında yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oluyor.

Üç Kuruş dizisinde Kılıç karakteri tüm dengeleri değiştirdi! 7

Baybars’ın en gaddar hamlesi Kılıç, oyuna dahil olduğu gibi geçtiği yerlerde büyük yıkım bırakır. Kılıç’ın vahşeti Şahin’in gözünü korkutur. Şahin, Kılıç’ı saf dışı bırakmak için Neriman’la bir plan yapar. Kartal ve Efe düğün hazırlıklarıyla meşgulken Şahin’in oyunu Kartal ve Çetin’i karşı karşıya getirir.

Kılıç’ın döndüğünü anlayan Çetin abisinin karşısına çıkar. İkili arasında yaşanan sert yüzleşme sonucunda Çetin, Kılıç’tan kurtulmak için Kartal ve Efe’ye hiç beklemedikleri bir teklifte bulunur.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli isimler bulunuyor. ‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!