Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nesrin Cavadzade’yi çok üzen iddialar ve yapılan büyük ayıp!

Nesrin Cavadzade’yi çok üzen iddialar ve yapılan büyük ayıp!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Son dönemde Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile öne çıkan Nesrin Cavadzade, dizinin 4. sezon finalinden hemen önce kadrodan gönderildi. Yönetmen ile anlaşmazlık yaşayan oyuncu, sonrasında seti terk ettiği için yapımcı tarafından hikayeden çıkartıldı.

Nesrin Cavadzade Mayıs ayından bu yana dinlenmeye devam ediyor. Oyuncu ayrıca Gökhan Alkan ile de aşk yaşıyor. Aynı dizide tanıştığı Alkan ile sette başlayan yakınlaşma evlilik yolunda ilerliyor. Gökhan Alkan’ın Cavadzade’ye evlilik teklifi yaptığı da magazin basınında yer aldı.

Ancak oyuncu hakkında bir de gerçekliği sorgulanacak bir iddia ortaya atıldı. Nesrin Cavadzade’nin fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdiği ve onları silmelerini istediği, agresif tavırlar sergilediği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Nesrin Cavadzade'yi çok üzen iddialar ve yapılan büyük ayıp! 7

Ünlü oyuncu ise yaşananları yanlış aksettirildiğini belirterek açıklamada bulundu. Bir arkadaşına destek için gittiği hukuk bürosunda üzerindeki beyaz elbiseye kahve dökülünce görüntülenmekten rahatsız olan oyuncu, sadece çekim yapılmaması için rica ettiğini belirtti.

Nesrin Cavadzade şöyle konuştu: “Ayağımda galoşlarla, üzerimdeki beyaz elbiseye kahve döküldüğü için çekildim. Çekildiğimi görünce de rica ettim, çekmeyin diye. Ama çok yanlış bir şekilde aksettirildi. Ben bu işi 20 yıldır yapıyorum. Filmlerimle, ödüllerimle, Altın Portakallarımla, oyunculuğumla. Kimseye ayıp edecek bir insan değilim. Çok üzüldüm, bu şekilde aksettirilmesine. Beni bilen biliyor. Size de saygım sonsuz, işinizi yapıyorsunuz. Siz bizim halk ile aramızdaki en değerli köprüsünüz. O yüzden çok üzüldüm.”