Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix Hakan: Muhafız dizisi 2. sezonu merakla bekleniyor

Netflix Hakan: Muhafız dizisi 2. sezonu merakla bekleniyor

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Netflix’in ilk orijinal Türk dizisinde 1. sezon büyük beğeni toplamıştı.

Aralık ayında yayınlanan 1. sezonun ardından Netflix hayranları 2. sezonu merakla beklemekteydi. 2. sezon başlama tarihi belli oldu. İkinci sezonu 26 Nisan’da tüm dünya ile aynı anda Netflix’te gösterime girecek Hakan Muhafız dizisi yine mest etmeye geliyor. Videodan 2. sezon fragmanını izleyebilirsiniz.

Yeniden dirilen Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadeleye girişen Hakan ve Sadık Olanlar, Ölümsüzler’in şehri ve tüm insanlığı yok etme planlarına engel olmaya çalışır.

Genç bir adam olan Hakan’ın İstanbul’da sıradan yaşantısı vardır. Fakat ona verilen görev Hakan’ı 15 milyonluk şehirde yaşayan herkesten daha farklı bir konuma getirir. Şehir tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır. Hakan hiç hazır olmasa da ölümsüzleri durdurup şehri kurtarmak zorundadır. İstanbul’un son muhafızı olma vazifesini üstlenen Hakan görevini yerine getirebilecek midir?

Hakan karakterini Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor.