Ana sayfa Sosyal Medya Birbirlerine en yakışan dizi çifti Kızılcık Şerbeti’nden çıktı!

Birbirlerine en yakışan dizi çifti Kızılcık Şerbeti’nden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde buluşan Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisine destek katlanarak artıyor. Dizinin hikayesinde Kıvılcım ile Ömer isimli karakterleri canlandıran ikili, tecrübelerini ortaya koyuyor ve performansları ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Uzun yıllardır sinema ve dizi sektöründe önemli üretimler yapan iki oyuncu da tecrübeleriyle gençlere örnek de oluyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde bir araya gelen Evrim Alasya ve Barış Kılıç ikilisinin ekranda oluşturduğu auraya birçok hayranı tutuklu kaldı.

Kıvılcım ve Ömer karakterleri ile hayranlarını mest eden iki oyuncunun yaşlarının birbirine yakın olması da onların dizideki aşk hikayesinin inandırıcı olmasına katkı yapıyor.

İkilinin çok iyi bir dizi çifti olduğu değerlendirmesini yapan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu durumun Kızılcık Şerbeti dizisinin izlenme oranlarını yükselten sebeplerin başında geldiği ifade ediliyor. Bu durum da cast seçimi yaparken ekiplerin doğru isimleri tercih etmesinin dizinin başarısı için ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.

Bir izleyici, Kıvılcım ile Ömer karakteri hakkında şu yorumda bulundu: “İki oyuncunun yaşı yakın olunca, aralarındaki aşk inandırıcı. Evrim Alasya’yı Güneş’in Kızlarından beri, Barış Kılıç’ı da Güllerin Savaşı’ndan beri izliyorum ve çok beğeniyorum.”

Böyle güzel bir dizi çiftine olumsuz sahnelerin yazılmasını da eleştiren izleyiciler, onların aurasının gücüyle hep güzel sahnelerin ekrana yansıtılmasını arzu ediyor. Tabii ki bu durum hayatın akışına da uygun değil ve senaristlerin Kıvılcım ile Ömer karakterlerini çok başarılı şekilde konumlandırmasının Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısında önemli bir payının olduğunu söylemek gerekiyor.