Ana sayfa Sosyal Medya Netflix’in tarihe geçecek paylaşımına Beren Saat’ten yorum var, Kıvanç Tatlıtuğ’dan yok!

Netflix’in tarihe geçecek paylaşımına Beren Saat’ten yorum var, Kıvanç Tatlıtuğ’dan yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 12 Yıl önce Türk televizyon tarihine geçen dizi Aşk-ı Memnu ile bir araya gelmişti Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi. Halit Ziya Uşaklıgil’in romanından uyarlanan aynı isimli Kanal D’nin dizisi, tam 12 yıldır her yaz yayınlanıyor ve hala reytingleriyle şaşkına çeviriyor!

Beren Saat’in Bihter, Kıvanç Tatlıtuğ’un Behlül karakterlerine hayat verdiği Aşk-ı Memnu’nun o meşhur finali bu yaz da sosyal medyayı salladı! Bihter’in kendisini vurduğu o sahne, dizi tarihimizin en unutulmaz sahnelerinden biri olmayı da başardı.

Saat ve Tatlıtuğ partnerliği bu diziyle o kadar çok sevildi ki yıllardır izleyiciden iki oyuncuyu yeniden bir araya getirecek bir proje oluşturulması için istekler yağdı. Sonunda Netflix için çekilen bir filmde buluşacakları bu yaz gündeme geldiğinde, özellikle Aşk-ı Memnu fanları adeta havalara uçtu!

Setten gelecek fotoğraflar heyecanla beklenirken, çekimler sırasında sokakta habersizce çekilen bir kaç fotoğraf yansıdı medyaya. Bu bile hayranlarını büyük sevince boğdu ve sosyal medyada yorumlar yapıldı, uzun süre konuşuldu.

Film çekimlerinin New York’ta devam edeceği gündeme geldi ve iki oyuncunun ekiple birlikte Amerika’ya gittikleri öğrenildi. Herkes, yıllar sonra bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in artık birlikte yeni bir fotoğraflarını görmek için büyük bir heyecanla bekliyordu!

Netflix'in tarihe geçecek paylaşımına Beren Saat'ten yorum var, Kıvanç Tatlıtuğ'dan yok! 9

Sonunda Netflix geçtiğimiz gün yaptığı güzel bir sürpriz ile iki oyuncunun New York sokaklarında çekilmiş iki fotoğrafını yayınladı. Binlerce kişinin beğeni ve yorum yaptığı fotoğraflara ilk yorumu yapanlar arasında Beren Saat ile Hilal Saral dikkat çekti. Saral, Aşk-ı Memnu dizisinin de yönetmenliğini yapan isim olarak bu iki oyuncunun yeniden bir araya gelmesine kalp emojilerini koyan ilk isimler arasındaydı.

Netflix'in tarihe geçecek paylaşımına Beren Saat'ten yorum var, Kıvanç Tatlıtuğ'dan yok! 10

Last Call for İstanbul kod ismiyle anılan filmin çekimleri için New York’ta olan iki oyuncunun, sokakta yürürken çekilen bu iki pozu, hayranları tarafından sosyal medyada büyük coşkuyla karşılandı. Beren Saat de fotoğrafın yayınlanmasından kısa bir süre sonra gülümseme ve kutlama anlamını taşıyan emojilerle karşılık verdi paylaşıma.

Netflix'in tarihe geçecek paylaşımına Beren Saat'ten yorum var, Kıvanç Tatlıtuğ'dan yok! 11

Aradan geçen zamanın ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un bu paylaşımı hiç bir yorum yapmaması da ayrıca dikkatleri çekti! Yakın zamanda baba olan Tatlıtuğ’un dikkate alınırsa, bu paylaşıma yorum yapmak için zamanı olmadığı tahmini yapılabilir. Ayrıca sosyal medyaya mesafeli durduğu da biliniyor oyuncunun. Ancak yine d takipçiler, Tatlıtuğ’un bu paylaşıma yapacağı yorumu bekliyor hala!

Bu arada iki oyuncunun başrolde yer aldığı film, OGM Pictures imzasını taşıyor. Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı filmin yönetmenliğini ise Gönenç Uyanık üstlenmekte.