Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay’dan özel mesaj!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay’dan özel mesaj!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çekimleri yaz aylarında başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ilk pozlar, Venedik’ten gelmişti. Berk Oktay ve Seray Kaya’yı buluşturan dizi, atv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olarak dikkatleri çekmişti. Hikayesi ile de merak uyandıran Bir Küçük Gün Işığı dizisinin tanıtımları dönmeye başladıktan sonra da izleyicinin heyecanı yükseldi.

Seray Kaya, geçtiğimiz sezon Mahkum dizisinden ani bir şekilde ayrılırken, Berk Oktay ise Yasak Elma’nın sezon finalinde diziden ayrıldığını duyurmuştu. İki oyuncunun Bir Küçük Gün Işığı dizisinde partner olmaları, herkes için büyük sürprizdi.

Dizi merakla beklenirken ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandığında, ortalama reytingleriyle büyük bir çıkış yakalayamadı. Ancak 12 Eylül Pazartesi günü yayınlanan ikinci bölüm ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisi, çok daha büyük bir izleyici kitlesini yakalamayı başardı!

İlk bölümde beklenen reytingleri alamamış olsa da ikinci bölümüyle de beklenmeyen bir çıkış yaptı adeta! Dizi, dram dolu hikayesiyle büyük bir ilgi çekerek, Pazartesi akşamları rakip olacağı diğer kanalların güçlü dizileri henüz başlamadan ilgi çekmeyi başardı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay'dan özel mesaj! 10

Önümüzdeki haftalarda Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin geliyor olması, Bir Küçük Gün Işığı’nın zorlu bir mücadeleye gireceği anlamını taşıyor. Ancak dizi, henüz bu iki dizi yayına girmeden hızlı bir çıkış yapmayı başardı! İzleyiciyi kalbinden yakalayan bir bölümle birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisi, hikayesiyle çok sevildi.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde 1. sıraya yerleşmesi ve hem AB hem de ABC1 kategorilerinde gün 2.si olması, dizi için umut verici bir gelişmeydi. Bu hafta elde edilen bu reytingler, diziyi izleyenler kadar yapımcı, kanal, oyuncular ve diziye emek veren kamera arkasındaki herkesi sevindirdi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay'dan özel mesaj! 11

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından, birincilik nedeniyle izleyenlere teşekkür edilirken, Seray Kaya ve Berk Oktay da güzel bir sürpriz yaparak izleyiciye sosyal medya hesaplarından teşekkürlerini gönderdiler…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay'dan özel mesaj! 12

Berk Oktay, “Teşekkürler” notuyla bir nazar boncuğu emojili mesaj yayınlarken Seray Kaya da izleyiciye duygusal bir mesaj iletti.

Kaya, “Ne güzel sarılmışız birbirimize. Bir de artarak çoğalmışız. Bizi çok mutlu ettiniz teşekkür ederiz” sözleriyle diziyi, kanalı ve partneri Berk Oktay’ı da etiketledi mesajına…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin büyük başarısı sonrası, Seray Kaya ve Berk Oktay'dan özel mesaj! 13