Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni Türk filmi çok konuşulacak! Beni Çok Sev’in dikkat çeken oyuncuları…

Netflix’in yeni Türk filmi çok konuşulacak! Beni Çok Sev’in dikkat çeken oyuncuları…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Netflix için Türkiye’de çekilen projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bilindiği gibi internette pek çok dizi, film ve belgesel tarzı yapımların adresi olan dijital platform için Türkiye’de de bazı diziler çekilmekte. Popüler Türk oyucularının yer aldığı yapımlardan ilki Hakan Muhafız olmuştu.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin oynadığı ve fantastik bir hikaye olan Hakan Muhafız’ın ardından Aşk 101, Atiye gibi yapımlar geldi. Bu kez de bir başka proje Netflix için çekilecek. Film ile ilgili ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl çekilen ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı dramatik bir hikayeyi gözler önüne seren ‘7. Koğuştaki Mucize’ isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yapacağı Beni Çok Sev isimli filmin oyuncularından bazıları da belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide Beni Çok Sev isimli Netflix’in yeni filminde etkileyici bir kadro yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinden ayrılan usta oyuncu Ercan Kesal’ın yanı sıra ekranlara en son Bir Aile Hikayesi dizisiyle gelen Songül Öden de kadroda.

Netflix'in yeni Türk filmi çok konuşulacak! Beni Çok Sev'in dikkat çeken oyuncuları... 8

12 ekimde çekimlere başlanması planlanan, O3 Medya imzasını taşıyan ve hazırlıkların sürdüğü projeyle ilgili olarak ismi geçen bir başka oyuncu da Sarp Akkaya. Bilindiği gibi oyuncu son dönemde Söz dizisinde oynadığı Dragan karakteriyle büyük dikkat çekmişti. Rol aldığı yapımlarda karakterini ön plana çıkaran başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmekte Sarp Akkaya.

Netflix'in yeni Türk filmi çok konuşulacak! Beni Çok Sev'in dikkat çeken oyuncuları... 9