Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni Türk dizisi Love 101 kadrosuyla yıkılıyor! Kubilay Aka, Alina Boz ve bakın başka hangi genç oyuncular var?

Netflix’in yeni Türk dizisi Love 101 kadrosuyla yıkılıyor! Kubilay Aka, Alina Boz ve bakın başka hangi genç oyuncular var?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Netflix’in Türk dizisi Love 101 ile ilgili ayrıntılar gelmeye başladı.

Kadroda dizilerden tanıdığımız ünlü genç oyuncular yer almakta.

Son yıllarda başarılı performanslarıyla dikkat çeken oyuncuları bir araya getiren Love 101’in çekimleri 26 Haziran’da başlayacak.

Netfilix’in ilk orjinal Türk dizisi Hakan: Muhafız idi. Sonrasında Beren Saat ve Mehmet Günsur’un oynadığı Atiye dizisinin çekimlerine başlanıldı. Bu kez Love 101 bomba gibi bir kadroyla geliyor.

Netflix'in yeni Türk dizisi Love 101 kadrosuyla yıkılıyor! Kubilay Aka, Alina Boz ve bakın başka hangi genç oyuncular var? 8

Love 101’de Çukur dizisinde Celasun’u oynayan Kubilay Aka’nın yanı sıra, Elimi Bırakma dizisinden Alina Boz ve İpek Filiz Yazıcı ekranlara son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisiyle gelen Mert Yazıcıoğlu ile Bir Deli Rüzgar’da oynayan Pınar Deniz ve son olarak Kara Sevda dizisinde oynayan Kaan Urgancıoğlu da yer alıyor.

130 ülkede yayınlanacak gençlik dizisi için heyecan şimdiden başladı! Dizinin yayınlanacağı tarih henüz netleşmedi.

Netflix'in yeni Türk dizisi Love 101 kadrosuyla yıkılıyor! Kubilay Aka, Alina Boz ve bakın başka hangi genç oyuncular var? 9