Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 20 Haziran Perşembe 408. bölümde Büşra Hanım kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 20 Haziran Perşembe 408. bölümde Büşra Hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Onur Büyüktopçu’nun sunduğu ve sezon sonuna yaklaşan TV8’in Yemekteyiz yarışmasının bugünkü yarışmacısı Büşra Töre.

Haftanın ilk günü yarışmacısı Özge Bilici idi. Özge hanım ilk gün arkadaşlarından 16 puan toplamıştı.

Yarışmanın 2. günü 18 Haziran’da Kübra Dirikol’un evine konuk olunmuştu. Dirikol, diğer yarışmacılardan 19 puan almıştı.

Haftanın 3. gününde Seyithan Başkan yarışmıştı. Aşçı olan Başkan, diğer yarışmacılardan toplamda 19 puan aldı.

Haftanın 4. gününde ise Büşra Töre’nin evine konuk olundu. Yarışmacı, 27 yaşında, ev hanımı ve Erzurumlu. 3 yıllık evli ve bir çocuğu var. İşten ayrılınca en büyük favorisinin yemek yapmak olduğunu ve dolayısıyla iddialı olduğunu kazanacağını söylüyor.

Büşra Hanım’ın menüsü şöyle:

Nişoşlu yayla çorbası
Ekşili kuru patlıcan dolması
Tarator
Soslu antrikot
Şehriyeli pirinç pilavı
Kalburabastı

Büşra Hanım’a kaç puan verdiler?

Seyithan Bey 5
Çağatay Bey 6
Özge Hanım 3
Kübra Hanım 2

Büşra Hanım toplamda 16 puan aldı…

İşte 17-21 Haziran haftası yarışmacıları:

Birinci gün yarışmacısı Özge Bilici. 31 yaşında, ev hanımı Amasyalı, 9 yıllık evli iki çocuğu var. Daha önce muhasebecilik, kuaförlük ve satış danışmanlığı yapan yarışmacı şimdi çalışmıyor. Düşündüğünü pat diye söyleyen biri olarak kendisini tanımlıyor.

Haftanın 2. günü yarışmacısı Kübra Dirikol. 20 yaşında Siirtli ve tıbbi laboratuvar teknikeri. Ancak şu anda çalışmıyor.  Kendisini ani çıkışları olan bir kişi olarak tanımlıyor.

Haftanın 3. günü yarışacak isim Seyithan Başkan. Aşçı, 42 yaşında, Batmanlı. 20 yıllık evli 10 yaşında kızı var. Aşçılık mesleğinden dolayı 1. olacağını söylüyor.

4. günü yarışmacısı Büşra Töre. 27 yaşında, ev hanımı ve Erzurumlu. 3 yıllık evli ve bir çocuğu var. İşten ayrılınca en büyük favorisinin yemek yapmak olduğunu ve dolayısıyla yarışmada da iddialı olduğunu kazanacağını söylüyor.

5. günü yarışmacısı Çağatay Bostancı. 25 yaşında, öğrenci ve Çorumlu. Makina mühendisliği okuyor. Aynı zamanda oturduğu sitenin kafesini yönetiyor. Anlaşılması kolay bir insan olduğunu ve sivri noktaları olmadığını söylüyor.

İşte 408. bölüm tanıtımı: