Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, hikayesinden daha çok oyunculuklarıyla tam not aldı!

Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, hikayesinden daha çok oyunculuklarıyla tam not aldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatan Gönül filmi Netflix’te gösterime girdi. Son dönemin başarılı iki ismi Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i başrollerde bir araya getiren film hikayesinden daha çok oyunculuklarıyla çok beğenildi.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı Gönül isimli film Netflix’te izleyiciyle buluştu. Vizyona girer girmez izleyicilerin seyrettiği Gönül ile ilgili ilk tepkiler oldukça olumlu oldu.

Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 48

Gönül filmiyle ilgili yorumlar genellikle olumlu oldu. Filmin hikayesi çok farklı bulunmadı ancak oyunculukların çok etkileyici olduğu dile getirildi. Sosyal medyada dizi ve film yorumları yapan çeşitli hesaplardan yapılan paylaşımlarda senaryosunun çok başarılı olmadığına dikkat çekildi ve şu görüşlere yer verildi::

“Netflix’in bugün film kütüphanesine eklenen #Gönül filmini izledim. Senaryo çok matah değil ama oyunculuklar çok başarılı. Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Soner Caner üstlenmiş. Filmin girişi umutlandırıyor, temposu da çok doğru ayarlanmış ama devamını getiremiyor.”

Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 49

Bir başka izleyici de filmdeki başarılı oyunculuklara dikkat çekti ve “Bize oyunculuk dersi izlettin #Netflix . Gönül filmine kalbimi bıraktım.” diye yazdı. Bir başka izleyici ise filmi Emir Kusturica’nın filmlerine benzetti ve şöyle dedi:

“Filmin senaristi ve yönetmeni olan şahıs, Emir Kusturica hayranı olmalı. “Çingeneler Zamanı” ya da “Yeraltı” filmlerini izler gibi oldum zira. Film karakterleri de çingeneye benzetilmiş. Filmin hangi coğrafyada geçtiği de belli değil zaten.”

Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 50

Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatan ve BKM Film’den Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül isimli filmde hikaye bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor. Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Piroz karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ile birlikte Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek de rol almakta. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra hikayeyi de yazan ve senaristliğini yapan Soner Caner’in imzasını taşıyan Gönül filmi, geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilmişti.

Gönül filmiyle ilgili sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 51 Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 52 Netflix’in yeni Türk yapımı Gönül, konusuyla değil ama oyunculuklarıyla tam not aldı! 53