Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den dudak uçuklatan rakama çok özel pozlar!..

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den dudak uçuklatan rakama çok özel pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, bir Rus kozmetik firması için kamera karşısına geçti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından ünü başta Orta Doğu olmak üzere dünyaya yayılan Meryem Uzerli, markanın reklam filmi için Dubai’de objektiflere poz verdi.

Meryem Uzerli, büyük ilgi gören reklam karelerini sosyal medya hesabından hayranlarıyla da paylaştı. Öte yandan magazin basınında yer alan haberlerde, oyuncunun reklam anlaşmasından tam 1 milyon dolar yani yaklaşık 18 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'den dudak uçuklatan rakama çok özel pozlar!.. 8

Meryem Uzerli’nin kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle çölde verdiği pozlar hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Instagram’da 7.4 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu güzelliğiyle de adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'den dudak uçuklatan rakama çok özel pozlar!.. 9

2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl ile ünü dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Meryem Uzerli, bir dönem hiç gündemden düşmeyen bir isimdi.

Dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi ve ani bir şekilde diziyi bırakarak doğup büyüdüğü Almanya’ya gitti. Bu süreçte iki kız çocuğu dünyaya getiren Meryem Uzerli, yurt dışındaki projelerde yer almaya başladı. Güzel oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.