Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix’ten sürpriz karar! Uluslararası 3 yeni dizi geliyor!

Netflix’ten sürpriz karar! Uluslararası 3 yeni dizi geliyor!

tarafından zk zk

Tüm dünyada abonelerinin keyifle izlediği dizi ve filmleriyle adından söz ettiren Netflix, 3 yeni dizi için karar verdi.

Alman, Arap ve Meksika yapımı 3 farklı dizi için onay verildi. Kanal, ABD dışındaki dizi projeleriyle de adından söz ettiriyor.

Onay verilen 3 yeni dizi ise şöyle:

* The Last Word: Almanya’da onay alan dizinin başrolünde ülkenin komedi yıldızlarından Anke Engelke (Die Wochenshow, Ladykracher) yer alacak. Sezon altı bölüm sürecek ve Pantaleon Films yapımcılığını üstlendi.

Cenazelerde taziye konuşmaları yapan bir kadın işine olan inancını ve ailesi üzerindeki kontrolünü kaybeder. Aklından çıkaramadığını fark ettiğinde ise kendi kocasının cenazesini sabotaj etmeye başlar.

Aron Lehmann ve Carlos V. Irmscher showrunner olarak görev alacak, Lehmann yönetmenlik de yapacak.

* Al Rawabi School for Girls: Platformun yeni Arapça dizilerinden. Kadrosu kadınlardan oluşan diziyi Tima Shomali yönetiyor, senaryoyu Shirin Kamal’la birlikte kaleme aldı. Filmizion yapımcılığını üstlendi.

Sürekli hor görülen bir kızın kendisine zorbalık yapanlardan intikam alırken kimsenin tamamıyla kötü veya iyi olmadığını fark etmesini konu alıyor. Kendisi de dahil.

* Todo por ti: Meksika’da onay aldı ve platformun onay verdiği 50 projeden birisi. Kadrosunda Maite Perroni, Regina Pavón, Alejandro Speitzer, Erik Hayser ve Jorge Poza yer alıyor.

2020’de başlayacak dizide hiçbiri göründüğü gibi olmayan insan ilişkilerini konu alıyor. Kim kurban kim kurban eden?