Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş!

Netflix’ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Alternatif dizi ve sinema filmleri kanalı olarak tüm dünyada büyük bir ilgi gören Netflix’in Türk yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Dijital platformlar arasında yerli yapımlarla ön plana çıkan Netflix’in yeni projesiyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak Hakan: Muhafız isimli yerli yapımın ardından Atiye, Aşk 101 ve Bir Başkadır dizileri de dikkat çekmişti Netflix’in.

Şimdi bir başka dizi daha geliyor. Dizinin kadrosundaki iki usta isim büyük dikkat çekiyor. Şu anda Show TV’de yayınlanan A.Rıza isimli dizide oynayan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve yönetmen-senarist, yazar ve oyuncu Yılmaz Erdoğan da kadroda.

Netflix'ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş! 10

Yılmaz Erdoğan

Bu iki ismin yanı sıra genç kuşağın başarılı isimlerinden Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da kadroda yer aldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, Netflix’in yeni dizisiyle ilgili bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi Kin olacak. Yönetmenliğini ise İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Unutma Beni, Sevda Kondu, Hırsız Polis, Türkan, Gönül İşleri gibi dizilere de imza atan Türkan Derya yapıyor.

Netflix'ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş! 11

Ahmet Mümtaz Taylan

Adı Efsane isimli Kanal D’de ekrana gelen gençlik dizisinde ilk olarak adı duyulan Cem Yiğit Üzümoğlu da kadroda. Genç oyuncu, daha sonra Netflix’in Hakan: Muhafız ve Rise Of Empires: Ottoman isimli dizisinde de rol almıştı.

Netflix'ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş! 12
Cem Yiğit Üzümoğlu

Ayrıca yine rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla dikkat çeken bir başka isim Rüzgar Aksoy da Kin dizisinde oynayacak isimlerden birisi.

Aksoy, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Ercüment karakterinin ardından, Ramo’da da Halef karakterine hayat vermişti.

Netflix'ten yerli bir yapım daha geliyor: Kin! Kadro müthiş! 13

Rüzgar Aksoy