Ana sayfa Dizi Haberleri Çaktırmadı ama lafı da çarptı! Talat Bulut’tan Erdal Özyağcılar’a Yasak Elma reyting göndermesi!

Çaktırmadı ama lafı da çarptı! Talat Bulut’tan Erdal Özyağcılar’a Yasak Elma reyting göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde yaşanan büyük değişimin ardından pek çok oyuncu diziye veda ederken, yeni isimler de kadroya dahil olmuştu. Başrolde yer alan Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin ölmesi herkesi çok şaşırtmıştı. Bulut’un 85. bölümde ayrılmasının ardından diziye bir başka usta isim Erdal Özyağcılar katılmıştı.

Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun da kadrosuna dahil olduğu dizinin 85. bölümü adeta büyük değişimin başladığı bölüm oldu. Halit’in merdivenlerden düşüp ölmesiyle Yasak Elma dizisi, resmen rota değiştirdi.

Bu arada senaristlerin yeni bir oyun kurgulamak adına Halit Argun ile birlikte Lila, Kaya, Yiğit ve Kerim karakterlerini de diziden çıkarmasıyla büyük değişim başladı.

86. bölümde ise diziye Hasan Ali Kuyucu karakteri ile Erdal Özyağcılar dahil oldu. Oyuncu, Yasak Elma’da yer aldığı ilk bölüm olan 86. bölüm reytinglerinin yüksek gelmesiyle birlikte sosyal medyadan paylaşım yapıp izleyenlere, emeği geçenlere teşekkür etmişti.

Bir bölüm önce diziden ayrılan Talat Bulut’un, 85 bölüm rol aldığı diziden, kendisinin olmadığı 86. bölümün reytinginin paylaşılarak teşekkür edilmesi, bir gönderme olarak algılanmıştı.

Talat Bulut, tv100 kameralarına verdiği bir röportajda bu konuyla ilgili soruya da yanıt verdi. Özyağcılar’ın başarıyı sahiplenmesi şeklindeki sözler üzerine Talat Bulut, Özyağcılar’ı direk olarak eleştirmese de kinaye yaptığı anlaşılan cümleleriyle ilginç bir yanıt verdi.

Çaktırmadı ama lafı da çarptı! Talat Bulut'tan Erdal Özyağcılar'a Yasak Elma reyting göndermesi! 7

“… Hatta Erdal Özyağcılar, 86’da yükselen reytingi görüp sayfasında paylaşmış. Seyirciye teşekkür ediyor. Biz unuttuk onu. Yani hem ben, hem Barış Kılıç, hem Gökhan Alkan olarak unuttuk seyirciye teşekkür etmeyi. İyi ki Erdal Özyağcılar hatırlattı. Biz de seyirciye teşekkür edelim” ifadesini kullandı.