Ana sayfa Sosyal Medya Sürprize bak! Yılbaşında Kuzey Yıldızı oyuncuları, Güldür Güldür Show’a geliyor!

Sürprize bak! Yılbaşında Kuzey Yıldızı oyuncuları, Güldür Güldür Show’a geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni yıla girmeye bir kaç gün kala, kanalların yılbaşı programları ile ilgili ayrıntılar da yavaş yavaş geliyor. Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show da yılbaşında izleyenlere güzel sürprizler hazırladı. Renkli görüntülerle birlikte, sürpriz konuklar da programda yer alacak.

Güldür Güldür’ün yılbaşı özel programına katılan isimler arasında, kanalın sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın oyuncuları da yer alıyor. Dizide Yıldız’ı oynayan Aslıhan Güner, Kuzey’i oynayan İsmail Demirci ve Sefer’i oynayan Toygan Ayanoğlu da Güldür Güldür’ün yılbaşı programı fragmanında görülmekte.

Sürprize bak! Yılbaşında Kuzey Yıldızı oyuncuları, Güldür Güldür Show'a geliyor! 8

Ayrıca ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, Olgun Toker de programın yılbaşı özel yayınındaki konukları arasında yer alıyor. Ünlü isimlerin skeçlerde rol alacakları bölümler, izleyiciyi de kahkahaya boğacak.

9 sezondur ekranda olan Güldür Güldür Show, bu yılbaşında da izleyenlere keyifli anlar yaşatacak bir programla geliyor. Çekimlerin yapılmasının ardından fragman da yayınlandı.
Sürprize bak! Yılbaşında Kuzey Yıldızı oyuncuları, Güldür Güldür Show'a geliyor! 9

Yılbaşı özel programına katılacak ünlü isimlerle birlikte eğlenceli bir şov bekliyor izleyiciyi. Özellikle Kuzey Yıldızı dizisinin izleyenleri de bu sürprize bayılacak…

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel, 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de…