Ana sayfa Dizi Haberleri Nihal, Barış ve Filiz’e çok kötü bir oyun oynuyor! Bizim Hikaye’de tehlikeli tuzak!

Nihal, Barış ve Filiz’e çok kötü bir oyun oynuyor! Bizim Hikaye’de tehlikeli tuzak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 54. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Filiz, işyerinde tanıştığı Kerem isimli bir kişiden gelen çiçek yüzünden zor anlar yaşayacak.

Nihal, Barış ve Filiz'e çok kötü bir oyun oynuyor! Bizim Hikaye'de tehlikeli tuzak! 7

Barış, çiçeğe ve gelen nota tepki verirken, randevu talebi üzerine çileden çıkıp, Kerem’in Filiz’i beklediği otele gidecek.

Ancak tüm bunların Nihal’in pis bir oyunu olduğu ve Barış’ın yaşadığını ispat etmek için Filiz’i kullandığı anlaşılacak.

İşte 54. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Barış’la Filiz yeni hayatlarının düzenini oturtmaya çalışırlarken, hayatlarına Barış’ın kardeşi olduğunu iddia eden Merve adında bir genç kız düşer. Merve, tek derdinin Servet’in kızı olduğunu ispatlayıp babasının servetinden payına düşeni almak olduğunu iddia etmekte ve Barış’tan yardım istemektedir. Barış, sırrını bilen bu tekinsiz kızdan o kadar kolay kurtulamayacağının farkındadır ve aralarında zoraki bir işbirliği doğar. Filiz bir kez daha sevdiği adamın hayatından gelen sorunlarla baş etmeye çalışırken, bir yandan da kendi kardeşleri ve yeni işini idare etmeye çalışır. Tüm bunların arasında Filiz’in kardeşleriyle ilgili ciddi bir problemi gözden kaçırması kaçınılmazdır. Nihal ise Barış’ın hayatta olduğunu ispatlayabilmek için gizli bir planı harekete geçirmekte gecikmez.