Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu yeni dizide fena coştu!

Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu yeni dizide fena coştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk olarak youtube ortamında başlayan Aynen Aynen isimli mini dizi, sonrasında başarılı performans sergileyince BluTV tarafından alınmıştı.

Aynen Aynen isimli dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun erkek-kadın ilişkilerine dair farklı bakış açısı getirdikleri dizide argo ve küfürlü sahneler azaldı.

Ancak dizinin heyecanı ve aksiyonu daha da arttı.

Nilperi Şahinkaya, yeni bölümden ilk görüntüleri instagram hesabından paylaşıt.

“Saygı ve sevgi dolu ilişkimiz dolu dizgin devam ediyor” diye mesaj yazan Nilperi Şahinkaya, izleyicileri BluTV’ye davet ediyor.

İşte o paylaşım:

Saygi ve sevgi dolu iliskimiz dolu dizgin devam ediyor. Aynen Aynen’in yeni fragmanı burda, buyrun ????????‍♀️ bolum icin @blutv ‘ye bekleriz ????????

 

BluTV’nin kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir dille anlatan, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı eğlenceli dizisi ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünde Emir ile Nil arasında gerilim hattı oluşacak. Nil’in ailesinin, Emir’le tanışma isteği karşısında ikili arasında yaşanacaklar ekran başındakileri kahkahalara boğacak.

Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan ‘Aynen Aynen’in bu haftaki yeni bölümünde kadın-erkek ilişkilerinin tansiyonu en çok yükselten olaylarından biri yaşanacak. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği dizide Nil’in ailesinin Emir’le tanışma isteği, Emir’in beklenmedik tepkiler vermesine yol açarken ikili arasında hem bir gerilim hattı oluşacak hem de kahkaha dolu anlar yaşanacak.

Emir’in tanışmak istememesi büyük bir krize sebep olurken, Nil bunun arkasındaki nedenin peşine düşecek. İkilinin arasındaki ilişkinin her zamanki gibi “sevgi” ve “saygı” dolu olacağı ‘Aynen Aynen’in yeni bölümü 31 Ekim Perşembe günü sadece BluTV’de!