Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’nın yatak sahnesini şikayet edenler Aynen Aynen dizisini izlemesin!

Nilperi Şahinkaya’nın yatak sahnesini şikayet edenler Aynen Aynen dizisini izlemesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisine yeni katılan isimlerden birisi de Nilperi Şahinkaya oldu. Ünlü oyuncu yapımda Cansu karakterine hayat veriyor. Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay’ın yatak sahnesi önceki bölümde yayınlandı ve bazı izleyicilerin de RTÜK’e şikayet ettikleri ortaya çıktı.

Aslında sahnede o kadar da büyütülecek bir çıplaklık ya da farklı bir durum yoktu. Ancak bu görüntüler bile şikayet edilebiliyor ise, bu şikayetçi izleyicilerin Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli diziyi izlemesi durumunda neler olacağı da merak ediliyor.

Nilperi Şahinkaya'nın yatak sahnesini şikayet edenler Aynen Aynen dizisini izlemesin! 7

Aynen Aynen dizisinde cinsel çağrışımlar çok yoğun bir şekilde yapılıyor. Blu TV’de yayınlanan dizide başrolde yine Nilperi Şahinkaya var. Kerem Bürsin ile birlikte 5 sezondur yapımda olan oyuncu, güçlü performansı ile göz doldurmaya devam ediyor.

İlk iki sezon Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu’nun birlikte sürdürdüğü dizi, sonraki 3 sezonda Kerem Bürsin ile Nilperi Şahinkaya tarafından canlandırılıyor. 5. sezonda hikayeye Elif Doğan da katıldı.

Dizinin her bölümü cinsel yönlendirmeler ve çağrışımlar ile geçtiği için Aynen Aynen dizisinin dijital platformda yayınlanması pek sorun değil ama televizyon ekranında yer alması pek de mümkün görünmüyor.