Ana sayfa Dizi Arşivi Melekler Korusun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Melekler Korusun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Melekler Korusun, 2009-2010 yıllarında Show TV’de yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmen koltuğunda, Cevriye Demir ve Kerem Çakıroğlu’nun oturduğu senaryosunu ise ,Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dram ve gençlik türündeki Türk televizyon dizisidir.

Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Rojda Demirer, Hümeyra Akbay, Serkan Altunorak, Alper Saldıran gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Melekler Korusun ismli dizi, 2 sezon devam ekti ve 73. bölümle birlikte final yaparak veda etti. Dizi izleyicilerden geniş bir ilgi gördü.

Melekler Korusun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Show TV
Yapımcı: Timur Savcı
Türü: Dram- Gençlik
Yayın Tarihi: 1 Ocak 2009- 6 Ocak 2010
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Başrol: Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Rojda Demirer, Hümeyra Akbay, Serkan Altunorak, Alper Saldıran
Oyuncular: Cem Aktaşi Avni Yalçın, Mahperi Mertoğlu, Yıldız Kültür, Cansın Özyosun, Taner Barlas, Mustafa Turan, Ömer Köse, Şamil Kafkas, Fulya Özcan Ündüz, Göktay Tosun, Şebnem Doğuer Taçal, Ceren Şekercioğlu, Şebnem Gürsoy, Zeynep Köse, Romina Özipekçi, Evren Bingöl, Sezgin Erdemir, Gözde Mutluer.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChRDzgPa8413d0p0ouJvkYw

TÜM HABERLER:

Melekler Korusun dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Melekler Korusun dizisi Show TV’de yayınlandığı dönemde seyirciden oldukça ilgi gördü. Dizi aralarında, Özge Özpirinçci, Selin Şekerci ve Rojda Demirer gibi günümüzde ünlü olan ancak o zamanlar çok tanınmayan genç kuşaktan pek çok sevilen oyuncu ile Hümeyra, Avni Yalçın ve Yıldız Kültür’ün de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncuları bir araya getirdi. Bu özelliği ile hem genç kuşağı hem de yetişkin kesimi ekran başına toplamayı başardı ve sevilerek izlendi. Melekler Korusun’un, Fox TV ve 360 TV’de de tekrarları yayınlandı.

Melekler Korusun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

İpek Taşkır Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan 17 yaşında bir genç kızdır. Kocası Kemal ve büyük kızı öldüğünden dolayı annesi Melek Taşkır için İpek’i korumak birinci amaç olmuştur. Melek kızını her türlü kötülükten korumaya çalışan otoriter bir annedir. Hemşirelik bölümünü kazanan İpek İstanbul ‘a gidip oyunculuk okumak istemektedir.

Önceleri izin vermeyen Melek kızının ısrarları sonucu İstanbul’a gitmeye razı olur. Melek ve İpek Balıkesir dışına hiç çıkmamıştır. Balıkesir’deki terzi dükkânını ve evini satan Melek İstanbul gibi büyük bir ilin kötülüklerle dolu olduğunu bildiği için kızı İpek’le birlikte İstanbul’a gelir.

Tek amacı kızını kötülüklerden korumak ve onun okuldan mezun olduğunu görmektir. İstanbul’a gelip Kehribar Dibek ve onun kızı Mualla Dibek ile birlikte bir ev kiralarlar. Ev sahibi Salih Meneviş karşı komşularıdır. Salih karısından boşanmış, oğlu Deniz ile yaşayan birisidir.

Çok iyi bir insan olan emekli öğretmen Salih zor durumlarında Melek ve İpek’e her zaman yardımcı olur. Üst komşuları olan öğrenci Esin Kömürcü ve Özgür Çelikli İpek’in en yakın arkadaşları ve sırdaşı olurlar.

Aynı apartmanda oturan üniversiteden hocası Erkan Tülek’e âşık olan İpek onun arkadaşı Esinle çıkması üzerine çok üzülür. Aynı zamanda kendisine âşık olan Barış Üstünkaya ile de arkadaş kalmaya çalışır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Özge Özpirinçci (İpek Taşkır Üstünkaya)
Selin Şekerci (Özgür Çelikli)
Rojda Demirer (Esin Kömürcü Tülek)
Hümeyra Akbay (Melek Taşkır)
Serkan Altunorak (Erkan Tülek)
Alper Saldıran (Barış Üstünkaya)
Cem Aktaş (Deniz Meneviş)
Avni Yalçın (Salih Meneviş)
Mahperi Mertoğlu (Mualla Dibek Şeker)
Yıldız Kültür (Kehribar Dibek)
Cansın Özyosun (Eylül Uygar)
Taner Barlas (Burhan Aksu)
Mustafa Turan (Kasım)
Ömer Köse (Şener)
Şamil Kafkas (Fevzi Şeker)
Fulya Özcan Ündüz (Emel)
Göktay Tosun (Birol Kömürcü)
Şebnem Doğuer Taçal (Serpil Üstünkaya)
Ceren Şekercioğlu (Aslı)
Şebnem Gürsoy (Yasemin Meneviş)
Zeynep Köse (Nergis)
Romina Özipekçi (Cavidan Akarsu)
Evren Bingöl (Mert Saraçel)
Sezgin Erdemir (Yiğit)
Gözde Mutluer (Işıl Üstünkaya)

Melekler Korusun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Melekler Korusun dizisi, Kadıköy’de bulunan 100 yıllık İtalyan Apartmanı’nda çekildi. Haydarpaşa Garı’nda çalışanlar tarafından yapılan apartman, aynı zamanda İstanbul’da yapılan ilk sosyal konutlardan bir tanesi. Haftanın altı günü çekim yapılan apartmanda, dört daire çekim için kullanıldı.

JENERİK:

‘Bütün anneler melektir, çocukları da melekler korur’ sloganıyla yola çıkan Melekler Korusun dizisinin jenerik müziği de dizinin yayınlandığı dönemde izleyici tarafından çok sevildi. Dizinin jeneriğinde Bolahenk müzik grubu ‘Aşk Bir Rüya’ adlı şarkıyı seslendirdi.

FRAGMANLAR:

Melekler Korusun İlk Tanıtım:

Melekler Korusun dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Genç oyuncu kadrosu ve senaryosuyla yayınlandığı yıllarda izleyici tarafından çok sevilen Melekler Korusun dizisi, 1 Ocak 2009 tarihinde Show TV’de ekrana gelmeye başladı. 2 sezon devam eden dizi, 6 Ağustos 2010 tarihinde 73. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti.

Melekler Korusun dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Melekler Korusun dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Zaman Geçiyor / Klip

Melekler Korusun Müziği/ Ben Böyleyim

Bilmeni İsterdim Klip


Sezen Aksu, Melekler Korusun dizisi için bir ninni yazdı, Aksu’nun yazdığı ninniyi Hümeyra, dizinin bir bölümünde seslendirdi;

UNUTULMAZ SAHNELER

Melekler Korusun dizisinin akıllarda kalan sahnelerinden bir kısmını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin unutulmaz diğer sahnelerini ise, Youtube resmi sayfasından da izleyebilirsiniz.

İpek annesinden gizli İstanbul’a gidiyor

Özlem İstanbul’a kaçtı!

İpek ve Barış aşkı alevlendi!

Melek Balıkesir’e dönmekte kararlı!

Barış’ın bebekle ilgili fikirleri değişti

Ortalık fena karıştı!

Eylül yeni planlar kurmaya başladı