Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’nın yıllar önceki hali şaşırtırken, Tuvana Türkay’ın gelecekle ilgili değişimi dikkat çekti

Nilperi Şahinkaya’nın yıllar önceki hali şaşırtırken, Tuvana Türkay’ın gelecekle ilgili değişimi dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya, kızıl saçları ile dikkat çeken bir isim. Oyuncu, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Melisa Aslı Pamuk ile başrolünü paylaştığı dizisinin 9. bölümle final yapması haberinden sonra, hayranlarına tiyatro ile karşılarında olacağı haberini vermişti geçtiğimiz gün sosyal medyadan.

O’nun en çok hafızalara kazınan ve dikkatleri çeken projesi Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştu. Şahinkaya’nın daha sonra rol aldığı yapımlarda genelde kızıl saçlı olarak gördük. Bazı projelerde sarı saçlı da olmuştu oyuncu. Ancak Şahinkaya’nın doğuştan kızıl olduğu da yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Saçlarını kızılın çeşitli tonlarına boyasa da oyuncunun instagram sayfasından yaptığı küçüklüğüne ait aşağıdaki paylaşımıyla çocukluktan açık renkli saçlara sahip olduğu görülüyor.

günaydın hshsh ????

Nilperi Şahinkaya'nın yıllar önceki hali şaşırtırken, Tuvana Türkay'ın gelecekle ilgili değişimi dikkat çekti 8

Eskilerden bahseden bir başka isim ise Tuvana Türkay. Ancak eskiyi anıp gelecekle ilgili düşüncelerini, duygularını paylaşmış oyuncu. Daha çok son dönemde kendi içinde yaşadığı dönüşümü anlatıyor takipçilerine.

Şu sıralar ekranlarda yer almayan oyuncu, yaz sezonunda tatilde verdiği pozlarla sosyal medyayı adeta sallamıştı. Tuvana Türkay, eski bir siyah beyaz fotoğrafını paylaşarak, içsel olarak ne yaşadığını, geleceğe nasıl yürüdüğünü anlatıyor.

İşte o paylaşımı:

Eskisi gibi aptal bir telaşın peşinde geçmiyor günler. Daha şefkatli şeyler oluyor hayatımda. Bu değişim beni daha insan yapıyor,hissediyorum. Daha çok saç okşamak istiyor ellerim. Kabuklaşıyorum. Düşse kırılmaz, salla devrilmez bir kemik bürüyor iskeletimi. Vazgeçmeyi öğreniyorum. Yalnızlaşan etrafımda hakikat bulmaya başladım. Hakikiler, su yüzüne kendi kendine çıkıyormuş ben başarmadım. Bilirim artık yalnızdır uzun yollarım..

Nilperi Şahinkaya'nın yıllar önceki hali şaşırtırken, Tuvana Türkay'ın gelecekle ilgili değişimi dikkat çekti 9