Ana sayfa Dizi Haberleri Nisan pot kıracak, Bahar itiraf edecek, Arif dayak yiyecek! Kadın dizisi yine şaşırtacak!

Nisan pot kıracak, Bahar itiraf edecek, Arif dayak yiyecek! Kadın dizisi yine şaşırtacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Kadın, bu akşam 42. bölümüyle ekrana geliyor

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, Arif’in, Sarp ve Bahar’ı birbirlerine sıkı sıkı sarılırken gördükten sonra yaşadığı hüsran, herkesi üzmüştü.

O andan sonra Bahar’dan uzak durmaya çalışan Arif, içindeki kırgınlığa karşın Bahar’ı ve çocukları mahalleye gelen esrarengiz adamlardan korumak için çabaladı.

Adamların Arif’i farketmesinden sonra 41. bölüm sonunda ise Arif’in başına gelenler izleyenleri kaygılandırmıştı.

Enver, Arif’in dükkanına girmiş ve Arif’i göremeyince tezgahtaki kan dikkatini çekmişti. Korkulu gözlerle etrafa bakan Enver, Arif’in ceketinin asılı, telefon ve araba anahtarının da orada olduğunu, ocakta kaynayan kahveyi de görünce durumu anlamamış ve dehşet içinde kalmıştı.

Nezir’in adamlarının Bahar’ı takip ettiklerini görüp şüphelenen Arif’e bir şey olduğunu düşünmüştü izleyici.

42. bölümden gelen 2. tanıtımda Arif’in yüzündeki morluklar, burnunda ve kaşında yaralanma olduğu görüldü. Ancak Arif iyi. Muhtemelen bir kavga yaşandı ve biz bunu yeni bölümde öğreneceğiz.

Diğer güzel gelişme ise Bahar’ın, bu olaydan sonra Arif’e olan duygularını itiraf edecek olması.

Nisan pot kıracak, Bahar itiraf edecek, Arif dayak yiyecek! Kadın dizisi yine şaşırtacak! 7

Sarp’ın yaşadığını bildiği halde kendisine söylemediği için Arif’e kızan Bahar, yeni bölümde bir itirafta bulunacak. Arif’in yüzü gözü morarmış ve bantlı halinin yer aldığı tanıtımda, Bahar’ın gözyaşları içinde duygularını anlattığı sahnenin devamını izleyenler heyecanla bekliyor.

“İnsan sevdiğini bırakır mı, bırakırmış. Beni affeder misin? Ben seni çok sevdim” sözleriyle herkesi şaşırtan Bahar’ın bu itirafı, ilişkilerini yeniden başlatmak için mi henüz bilmiyoruz.

“Sana yaşattığım her şey için çok özür dilerim” diyen Bahar, Arif’in fedakarlıkları karşısında en azından ona küsmekte haksız olduğunu anlıyor.

Bu arada bir itiraf da Nisan’dan geliyor. Doruk ile babaları hakkındaki bir sohbetlerinde Nisan, babasının gelmeyeceğini çünkü başka çocukları sevdiğini söyleyecek. Henüz Sarp’ın evli ve iki çocuğu olduğunu bilmeyen Bahar, Nisan’ın bu sözlerinden sonra gerçeği öğrenecek mi bu da büyük merak konusu.

Bu akşam yeni bölüm heyecanla beklenirken yaşanacak gelişmeler de merak uyandırmaya devam ediyor.

İşte 42. bölüm 2. tanıtımı:

42. bölüm 1. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.