Ana sayfa Dizi Arşivi No 309 ve Erkenci Kuş’un senaristinden yeni romantik komedi Erkek Severse geliyor!

No 309 ve Erkenci Kuş’un senaristinden yeni romantik komedi Erkek Severse geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin tüm dünyaya yayılması ile Gold Film de gündemden düşmeyen yapım firmalarından birisi oldu. Kanunsuz Topraklar isimli diziyi Fox TV için hazırlayan şirketin yeni bir projesi daha ortaya çıktı.

Gold Film tarafından yeni dizi hazırlıklarına başlandı. Erkek Severse isimli dizinin Bein Connect için hazırlandığı da ortaya çıktı. Dijital dizinin erkek başrolü için Alperen Duymaz ile anlaşma yapılması ise bomba bir gelişme olarak ortaya çıktı.

Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film, uzun süredir Kanunsuz Topraklar dizisine yoğunlaştı. Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçen hikaye için 1939’lı yılların atmosferini oluşturmak çok kolay olmadı.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı yeni dizi Fox TV’de yayınlanıyor ve her geçen hafta reytingler biraz daha iyi geliyor.

Gold Film, Kanunsuz Topraklar yoluna girince bu sefer Erkek Severse isimli diziyi gündemine aldı. Romantik komedi dizileri ile bilinen Aslı Zengin, 45 dakikalık formatta yeni bir dizi hazırlığı içinde…

Şimdiye kadar yazdığı etkili senaryolarla bilinen Aslı Zengin, aynı zamanda Erkenci Kuş’un da senaristi olarak biliniyor. Romantik komedi dizilerini yazmayı kendisine görev olarak gören Aslı Zengin, başka bir türde hikaye yazmıyor. Çok duygusal olan yazar, dram sahnelerini yazarken bile gözyaşı döktüğünü ve çok etkilendiğini ifade etti.

Aslı Zengin imzası taşıyan Erkek Severse isimli dizinin yönetmeni olarak Ömür Atay belirlendi. Kasım ayında sete çıkması beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu da merakla bekleniyor..

Aslı Zengin, şimdiye kadar çok önemli romantik komedi hikayeleri yazdı. Çilek Kokusu, Kiraz Mevsimi, No 309, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin yazarı Aslı Zengin, şimdi yeni bir romantik komedi için kolları sıvadı.