Ana sayfa Dizi Fragmanları Nöbet 5 Mayıs Pazar 8. final bölümünde neler olacak?

Nöbet 5 Mayıs Pazar 8. final bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Show TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Pana Film’in yapımını üstlendiği Nöbet dizisi, 5 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 8. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek. Beklentilerin altında kalan dizi, reytinglerin düşüklüğü nedeniyle ekran ömrünü kısa sürede tamamlamak durumunda kaldı.

Yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ her Pazar 20:00’de Show Tv’de! Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.

Peki 8. final bölümünde neler olacak?

Sınır ötesinde, Türkiye adına kurulan hain planlar!

Eğitim kamplarında yetiştirilen binlerce çocuktan, Bünyamin ve Yusuf eylem planı için seçiliyor. Canlı bomba eğitimi alan bu iki kardeş, aldıkları emirle hazırlıklara başlıyor. Hedef ise sınıra en yakın yerleşim birimi olan Hatay-Elmalı…

Jandarma bu iki kardeşe ulaşmak için, ellerine geçen her delili değerlendiriyor. İki kardeşin ailesine ulaşan askerler, bölgeye eleman sağlayan bir örgütün haberini alıyor. Askerler bu örgütü çökertip, planlanan büyük eylemi durdurabilecek mi?

Ziya Cevran’ ın Sonu Mu Geliyor?

Kendisine kurulan suikast planından sonra, sonunun geldiğini düşünen Ziya Cevran, Binbaşı Barış’ın karşısına çıkıyor! Bu planın sahibini öğrenmek isteyen Ziya, tetikçinin kendisine verilmesini istiyor. Ancak Binbaşı Barış’ın verdiği cevap onu iyice çıldırtıyor!

Jennifer, Bir Taşla İki Kuş Vuruyor!

Jennifer ile bağlantıya geçen Ziya Cevran, kendisine kurulan suikast planının sahibini arıyor. Jennifer ise bu durumu hemen kendi lehine çeviriyor. Akıl dolu yönlendirmeleriyle bir adres veriyor. Ziya Cevran’ ın aldığı bu adres Melik Nizamoğlu’nun adresi!

Yönetmen: Gökhan Erkut

Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Alma Terzic, Nezih Işıtan, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Orkun Ok, Burak Sarımola, Gökhan Gencebay, Murat Ercanlı, Çetin Yeltekin, Bahadır Buyruk