Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümüne Seher’in hain planı damgasını vurdu!

Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümüne Seher’in hain planı damgasını vurdu!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 31. bölümü 2 Mayıs Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 31. bölümünde herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ sürükleyici hikayesiyle yine milyonları ekrana kilitledi.

Perşembe akşamına Seher’in hain planı damga vurdu!

Kuzeni Ercüment’le bağ evinde felekten bir gece çalan Demir Yaman, gözünü açtığında yanında Seher’i gördü!

Demir Yaman kadar seyirciyi de şaşırtan görüntünün ardından neler olacağı gelecek bölümde ortaya çıkacak1

31. bölümün finalinde, Fransa’dan gelen Ercüment, bağ evinde güzel vakit geçirdikten sorna hızını alamayınca pavyona gitti. Onunla gitmek istemeyen Demir Yaman da evinde döndü.

Uyumaya hazırlanırken, onu odasına taşıyan Seher’i Züleyha sanan Demir, onu öptü! Gaffur’dan sonraki hedefi Demir Yaman için daha büyük planlaı olan Seher de bunu fırsat bulup Demir Yaman’ın yanına kıvrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümüne Seher'in hain planı damgasını vurdu! 7

Olanlardan bihaber gözünü açınca yanında Seher’i gören Demir şoka uğradı. Üstelik olaylar bu kadarla da kalmamıştı! Kapı aralağından bir çift göz de onlara bakıyordu: Ercüment!

Ercüment gördüklerini kendine saklayabilecek mi? Zaten kocasıyla ilişkileri gitgelli olan Zülyeha bu olayı öğrenecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!