Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu beyaz perdede çok iddialı bir role hazırlanıyor!

Nur Fettahoğlu beyaz perdede çok iddialı bir role hazırlanıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların güzel ve başarılı kadın oyuncularından birisi olan Nur Fettahoğlu en son Star TV’de yayınlanan ‘Kağıt Ev’ dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile baş rolü paylaştı. Dizi final yaptıktan sonra bir süre dinlenen yetenekli oyuncu tatilin ardından çok iddialı bir proje için çalışmalara başladı.

Nur Fettahoğlu, usta oyuncu Şerif Sezer ile birlikte bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor. Lara 1 Yapım tarafından hazırlanan sinema filminin ismi ‘Siyah At’. Filmin çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak. Nur Fettahoğlu filmin senaryosunu okurken ki görüntüsünü instastorysinden takipçileriyle paylaştı.

Nur Fettahoğlu beyaz perdede çok iddialı bir role hazırlanıyor! 7

Emra Kavuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu, Gökçe Tezdoğan’a ait. Psikolojik dram türündeki hikayenin detayları henüz netleşmedi ancak dizinin iki ana karakterine Nur Fettahoğlu ve Şerif Sezer hayat verecek. ‘Siyah At’da Nur Fettahoğlu ‘Sümral’, Şerif Sezer ise ‘Nurgül’ karakterlerini canlandıracak.

Film ekibi 14 Ekim haftası sete çıkacak. Filmde, küçük bir oyuncunun dışında erkek karakter yer almayacağı da gelen bilgiler arasında.