Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor!

Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor!

tarafından zk zk

Uzun bir aradan sonra Kardeş Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, bu kez bambaşka bir karakter ve imajla geliyor…

Fettahoğlu, uzun kızıl saçları ve yeni tarzıyla, ekranda dikkat çekerken karakteriyle de izleyiciye ters köşe yapacak.

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri sürerken, yayınlanan tanıtımlar da dikkat çekti.

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı “Kardeş Çocukları” dizisi, hikayesiyle de izleyenlerin favorisi olmaya aday.

Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Umay karakteri ise şimdiden dikkat çekmeye başladı! Sosyal medyada Umay Karay karakteri için özel bir sayfa bile açıldı!

İşte o sayfadan yapılan paylaşımlardan bazıları:

Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor! 10

Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor! 11

Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor! 12

Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ortalığı sarsmaya geliyor! 13

Kardeş Çocukları Filmi Hakkında Detaylar:

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kardeş Çocukları’ndan yeni fragman da yayınlandı. Sarsıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayacak olan Kardeş Çocukları’nda Afra Saraçoğlu Hayat, Furkan Andıç ise Volkan karakterine hayat verecek. Dizide, bambaşka dünyalardan, kaderin oyunuyla bir araya gelen iki gencin hikayesi izleyenleri etkisi altına alacak.

Ayça Bingöl’ün canlandırdığı Ümran karakterinin kızı olan Hayat, ücra bir köyde yaşarken hayatı bir anda değişecek. İstanbul’da, magazin figürü olarak tanıdığı Umay Karay’ın (Nur Fettahoğlu) teyzesi olduğunu öğrenen Hayat, İstanbul’da yaşamak zorunda kalması tüm dengeleri alt üst edecek.

İstanbul cemiyetinin gözde ailelerinden Karaylar’ın oğlu gibi yetiştirdiği Volkan’ın hiç beklemedikleri bir anda hayatlarına dahil olan Hayat’tan etkilenmesi Umay’ın kızı Hayal’in (Alara Turan) yıkılmasına neden olacak.

Senaryosunu Sırma Yanık’ın, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstlendiği “Kardeş Çocukları” çok yakında Star’da ekrana gelecek.