Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan bunalım yapan Oğlak burcu için hayati öneme sahip önemli tavsiye

Nuray Sayarı’dan bunalım yapan Oğlak burcu için hayati öneme sahip önemli tavsiye

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, OĞLAK burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı:

“Güneş tutulması Oğlak burcunda gerçekleşti. Motivasyonunu kaybetme, kendine duyduğun inancı kaybetme, hayata duyduğun şevki asla yok etmek.

Başına her şey gelebilir. Hakkın yenmiş olabilir, haksızlıklara uğramış olabilirsin. Ne olursa olsun umudunu kaybetme. Umudu olmayanın yarını olmaz.

Oğlak burçları ciddi umutsuzluklar yapabilirler, yaşayabilirler.

Aşk hayatlarında kendini kandırmak yerine bir yere varman gerekiyor. Seviyor olabilirsin, karşındaki seni sevmiyor olabilir. Platonik aşk yaşıyor olabilirsin. Kendilerini kandırmaktan vazgeçmeliler.

Sizi istemeyeni, istemesi için çaba sarf etmeyin. Boşa emek harcamayın. Kendinizi kandırarak bir yere varamayacağınızın farkında olun.

Yakınmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz, başarılı olamıyorsunuz. Çocuğunuzla, eşinizle, ilişkilerinizde sorunlar yaşıyor olabilirsiniz, yakınmak derdin çoğalmasına sebep olur. Başınıza gelenlerin neden geldiğini sorgulayın. Biten ilişkilerinizin niye bittiğini yazın, uğradığınız haksızlıklarda ne hissettiğiniz ve nasıl tepki verdiğinizi yazın. Suçlamak yerine neden bunları yaşadığınızı çözmeye çalışın.. Yakınıp yakınıp kendinizi dert küpüne döndürmeyin. Yaşadığınız sorunları aşacağınızı bilin. Bazen bu aşkla ilgili olabilir, iş hayatınızla ilgili olabilir.

Hiç gördünüz mü sabaha kavuşmayan bir gece, hiç gördünüz mü geceye kavuşmayan bir gün.

Aldığınız kararlar ile ilgili olumlu sonuçlar alacaksınız. Yeter ki kararlı olun. Kararsızlığa düşmeyin. Yaşanmışlıkları da lütfen dert halinde çevrenize anlatmayın. Çözümcül olmaya özen gösterin ve geçmişi bırakın.”