Ana sayfa TV Programları Nuran kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 96. Bölüm

Nuran kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 96. Bölüm

tarafından ker_def

Nuran, kayınvalideler ve Zuhal Topal’dan kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 96. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!
Zuhal Topal’la Sofrada bugün 7 Ocak 96. bölümde herkesi şaşkına döndüren gelişme! Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni hafta başladı. Fox TV ekranında izleyicilerle yeni haftanın ilk gününde buluşan buluşan Zuhal Topal’la Sofrada programında Nuran Yanar ile kayınvalidesi Şenay Yanar yarıştı.

İlk gün yarışmacısı Nuran gelinin menüsünde Ekşili çorba, zeytinyağlı kuru dolma, kiremitte soğan kebabı, Acem kebabı, havuç ekşilemesi ve tatlı olarak da Maraş kıvrımı var. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

İzleyicilerin o masada olmak isteyeceği harika bir menü ortaya koyan Nuran hanım, takdir kazandı. Ancak yeni haftanın kayınvalideleri her zaman ki gibi gelin hanıma hak etmediği puanlar verdi.

Puanlar şöyle oluştu:

Arzu hanım 5 puan verdi.
Fatma hanım 5 puan verdi.
Asiye hanım 3 puan verdi.
Altın hanım 4 puan verdi.

Yine de 5’er puanlar verilmesi Zuhal Topal’ın yeni haftanın kayınvalidelerini ciddi şekilde uyardığı sonucunu doğurdu.

Geçtiğimiz haftalarda kayınvalideleri 2-3 puan bandında puanlar verdiği hatırlanır ise, bugün Nuran hanıma verilen puanlar bir müdale geldiği izlenimi doğurdu.

Nuran hanım çok başarılı bir sofra kurmuş olmasına karşın, birçok eleştiri de aldı. Özellikle Asiye hanımın 3 puan vermesi büyük haksızlık olarak değerlendirildi.

İzleyici gözünde en az 7 puanlık bir masaydı fakat, gelin hanım haftanın ilk haksızlığına uğramış oldu.

Zuhal Topal da kayınvalidelerin puanlarını düşük bulduğunu belirtti.

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu.